„Nebudeme uvádět žádné další podrobnosti,“ sdělila mluvčí policie Pavla Jiroušková s tím, že věc se prověřuje jako násilný trestný čin. Nezletilou dívku po činu tížilo svědomí a přiznala se. Teď čelí obvinění z vraždy, vyšetřována je na svobodě.

Kriminalisté pátrali nejdříve v kontejnerech, pak v třídírně odpadků a nakonec na skládce. „Nevěřím, že by torzo na skládce našli. Kromě toho, že tam vysypou odpad desítky aut, to pak stroje rozhrnují a navíc se po ní pohybuje spousta zvěře, ptáků, byl by to zázrak,“ prozradil jeden z popelářů.

Nikdo to na ní nepoznal

Podle lidí z okolí bydliště nebylo na dívce na první pohled vidět, že je těhotná. „Chodívala tady venčit pejska, ničeho jsme si nevšimli, ale že to nepoznali doma, nechápeme,“ podotkla parta u stolu v nedaleké restauraci.

„Když tady policie prohledávala kontejnery v okolí, nenapadlo nás, že hledají něco tak hrůzného,“ dodali hosté. „Slyšel jsem, že to plánovala, že se chtěla miminka zbavit. Proč nezvolila babybox, ale popelnici, je šokující,“ poznamenal muž se sousedství.

VIDEO: Kunštátská noc hrůzy. Mrtvá manželka a brutálně zavražděný syn.

Video
Odemknout video

Kunštátská noc hrůzy. Mrtvá manželka a brutálně zavražděný syn Videohub

Fotogalerie
7 fotografií