Loni v listopadu odešel z domu a vzápětí se po něm slehla zem. Jeho maminka našla dopis, ze kterého mrazí. „Už jsem nemohl dál. Neudělal jsem to kvůli tobě, ale kvůli sobě. Hledej v lese nedaleko kolejí,“ zní nejděsivější pasáže dopisu, který zanechal.

Milanova maminka okamžitě zalarmovala policii. Ta však pátrá bezvýsledně už čtvrt roku. „Věřím, že žije, nejspíše se u někoho ukrývá,“ myslí si Taťána Majerová Tichá. Dodala, že její syn s sebou prakticky nic neměl, odešel bez peněz a nalehko.

Začal pít

Poslední dobou neměli se synem jednoduchý vztah, hádky mezi nimi byly časté. Milan začal pít a kouřit „trávu“. „Před jeho zmizením jsme se opět pohádali, přišel domů opilý, prý se měl setkat s přítelkyní v Bruntále, ale sešlo z toho,“ popsala Taťána.

Přestože věří, že Milan je naživu, s každým dalším dnem se matčin strach a bezmoc prohlubuje. „Milánku, prosím tě, vrať se nebo dej alespoň vědět, že jsi v pořádku. Moc tě miluji a všichni kdo tě hledají, tě mají rádi,“ vzkazuje se slzami v očích synovi.

Ozvala se i ex-přítelkyně

Vzkaz Milanovi nechala na sociální síti i jeho bývalá přítelkyně, která ho má stále moc ráda. „Chybíš mi a ne jen mně. Prosím, vrať se domů. Vždycky se najde řešení,“ napsala Milanovi.

Doklady a peníze nechal mladík doma. „Milan Koval byl v době odchodu oblečen do černé zateplené mikiny, černých riflí doplněných o výrazné delší stříbrné lesklé řetězy připevněné na bocích. Měl červenočerné tenisky a černý batoh. Jedná se o osobu, která není moc komunikativní se svým okolím a s cizími lidmi,“ uvedl policista René Černohorský.

Je vysoký 175 cm velmi hubené postavy. Na levém předloktí má výrazné tetování s motivem dvojité lebky. Viděli jste ho? Volejte 158!

VIDEO: Manželé Antónia (61) a Milan (63) Ondrušovi z Havířova pátrají už dvě desítky let po svém prvorozeném synovi. Rozešli se ve zlém, ale chtěli by ho zase vidět.