„Stojím ve frontě od osmi. Jsem z Brna, tak jsem neměla problém přivstat,“ uvedla žena, která mohla do prodejny vstoupit jako první. Otevíralo se v deset, v tu dobu již bylo ve frontě asi tři sta lidí.

Ve frontě byla například i dívka (15), která přiznala, že je za školou. Nákupům dala přednost před výukou. Jméno pochopitelně říci nechtěla.

Druhý zákazník Vojtěch cestoval do nové brněnské pobočky z Ostravy. Do fronty se zařadil o půl deváté. „Do Primarku chodím rád, v minulosti jsem chodil hlavně do pražského a vídeňského. Teď, když je jeden i v Brně, to ale budu mít mnohem blíž,“ řekl.

„Otevření dopadlo skvěle, jsme nadšení. Je tu skvělá hudba i atmosféra,“ potěšilo obchodního ředitele společnosti Macieje Podwojskiho poklidné zprovoznění druhé prodejny irského obchodního řetězce v České republice.

VIDEO: Takto to vypadalo, když Primark otevíral svou první českou pobočku v Praze.
Video
Video se připravuje ...

Fronta na banány? Ne, na otvíračku Primarku! Blesk

Brněnská prodejna v obchodním centru Olympia má rozlohu 3 600 m² a stala se 406. pobočkou společnosti na světě. Ta první se otevřela loni v Praze a vedly k ní několikasetmetrové fronty. Primark láká na nízké ceny, čelí ale i kritice kvůli  využívání levné pracovní síly.

Fotogalerie
15 fotografií