Jezdí na kole, často si vyšlápne na pěší túru do okolí. Energie z něj jen srší, fyzičku má na rozdávání. Kvůli němu činovníci vymysleli soutěžní kategorii 80+. „Jenže už v ní nesoutěžím. Nemám totiž s kým,“ krčí rameny.

Ke cvičení přivedl i syna a dceru, jen manželka odolala. „Ona byla učitelka, vždy mi říkala, ať si jdu zacvičit, aby měla klid na přípravu do školy,“ usmívá se legenda.

Bez problémů přežil i koronavirovou pandemii. „S manželkou jsme se naočkovali, žádné problémy jsme neměli. Cvičil jsem doma na zahradě. A v rámci přípravy jsem rozštípal i pár kubíků dřeva,“ tvrdí.

Video
Video se připravuje ...

Cvičení v parku: Vyzkoušejte prkno a koordinační cviky! Adam Balažovič

A co radí těm, kteří chtějí překonat lenost a být fit? „Cvičte každý den. V mládí nebo ve stáří, je to jedno. Vaše tělo vám poděkuje.“

Fit recept podle Krupy

Ráno začít pro zahřátí kliky, ale nešidit je. Poté se soustředit na cviky, které posilují břicho, což zabere zhruba hodinku. Kdo nenavštěvuje pravidelně posilovnu, může se k večeru doma věnovat cvičení s jednoručními činkami. A podobně jako Krupa si k cvičení pustit oblíbenou hudbu. Další pohybové aktivity během dne jsou na zvážení každého, kdo chce být fit.

Fotogalerie
11 fotografií