Kvůli výstavbě velkého brněnského okruhu není možné zaparkovat v těsné blízkosti parkoviště. Podle zkušenosti redaktora Blesk.cz je nejlepší nechat auto v parkovacím domě u pavilonu E brněnského výstaviště, odkud vede pro pěší několik set metrů dlouhá stezka až ke koupališti.

S permanentkou ušetří

Základní vstupenka na celý den vyjde na 300 korun, s čipovými hodinkami na 240 korun. „Výrazně ušetřit mohou ale ti, kteří využijí letošní novinku, permanentku na 15 až 30 vstupů. Cena za jeden celodenní vstup se tím sníží v závislosti na jejich počtu od 140 po necelých 147 korun,“ upřesnila mluvčí Starezu (provozovatel koupaliště – pozn. red.) Michaela Dittrichová.

Video
Video se připravuje ...

V Brně se v sobotu 27. května otevřelo koupaliště Riviéra. Hynek Zdeněk

Méně zaplatí i ti, kteří využijí krátkodobější pobyt na koupališti. Základní vstupné od 13 hodin jen 245, od 15 hodin 175 a od 17 hodin za 140 korun. S čipovými hodinkami lidé v uvedených časech zaplatí 196, 140 a 112 korun. Koupaliště s kapacitou téměř osm tisíc lidí je otevřeno každý den od 9 do 20 hodin.


Novinkou na Riviéře je 200 kusů lehátek, které si jde půjčit za vratnou zálohu. V sobotu se současně otevřelo v Brně i koupaliště v Zábrdovicích. Další koupaliště, které je např. na Kraví hoře otevřou své brány od 1. června.
Fotogalerie
13 fotografií