Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kam v Brně na koupaliště: Nejen bazény a tobogány, ale i minigolf, lanové centrum a trampolíny

/
  • Video se připravuje ...
    1. července 2022 ● 09:44

    Kromě vodních radovánek lákají brněnská koupaliště i na jiné sporty. Největší brněnská plovárna Riviéra nabízí fitness a beachvolejbal, Zábrdovice stolní tenis, pétangue nebo ruské kuželky. V Králově Poli na koupališti Dobrák je postaveno lanové centrum a hřiště na minigolf. 

  • 1.

    Velké opravy na Kraví hoře

    Kraví Hora sice prochází zásadní rekonstrukcí, ale venkovní i vnitřní bazény jsou otevřené. „Převlékárny, sprchy i skříňky na uložení věcí se nachází jinde. Bazénů ani ploch kolem nich se stavební práce nijak nedotýkají. Všechny travnaté plochy i hřiště, například na plážový volejbal nebo dětské hřiště s prolézačkami, jsou veřejnosti přístupné, stejně jako dva stánky s občerstvením,“ sdělila mluvčí Brno-střed Kateřina Dobešová.

    Cena celodenní vstupenky pro dospělého činí  150 korun, děti a senioři zaplatí 80 korun.

  • 2.

    Fitness na koupališti Riviéra

    Největší koupaliště v České republice Riviéra prošlo v posledních letech řadou oprav. Zvýšil se počet sportovišť, vedle koupaliště vyrostlo venkovní sportoviště na fitness a šest beachvolejbalových kurtů. „Letos nabízíme také animační programy, například přítomnost profesionálního volejbalového trenéra na beachkurtech nebo aquaerobik,“ sdělila mluvčí Starez-Sport Michaela Radimská.

    Areál je denně otevřen do osmé hodiny večerní, základní celodenní vstupné se od loňska nezvýšilo, dospělí zaplatí 240 korun, děti polovinu, do pěti let je vstup zdarma.

  • 3.

    Divoká voda v Kohoutovicích

    Pro sportovce, kteří si rádi zaplavou pozdě večer, je vhodný kohoutovický akvapark, protože zavírá až těsně před desátou hodinou večerní. Lákadlem je divoká voda, ale také rekonstruované tobogánové věže. Venkovní střešní bazén není přístupný v případě špatného počasí, například v dešti. 

    Celodenní vstupné stojí dospělého 350 korun ve všední dny a o víkendu o třicet korun víc, děti do pěti let mají vstup zdarma.

  • 4.

    Fun park na Dobráku

    V areálu královopolského koupaliště na ulici Dobrovského se kromě bazénů nachází i sportoviště a také fun park pro děti. Fun park se skládá z lanového centra, trampolín a prolézaček. Děti i dospělí si za poplatek mohou zahrát minigolf, beachvolejbal nebo badminton. Plovárna, které Brňané přezdívají Dobrák, se zavírá o prázdninách v deset hodin večer.

    Cena základního celodenního vstupného je 215 korun. Slevu mají děti, studenti i senioři, zaplatí 125 korun. Děti do tří let se vykoupou zdarma.

  • 5.

    Zábrdovice pro sportovce

    Zábrdovické koupaliště nabízí kromě plavání i řadu dalších sportovní aktivit. Nachází se tam hřiště na beachvolejbal, pétangue, pinpongový stůl nebo ruské kuželky. „Kromě stálé atrakce vlnobití a toboganu nabízíme letos kondiční ranní plavání na padesátimetrovém bazénu. Bude probíhat vždy v pondělí a středu od sedmé do deváté hodiny za zvýhodněnou cenu s padesátiprocentní slevou,“ sdělila mluvčí Starez-Sport Michaela Radimská. Koupaliště je otevřeno do půl osmé večer.

    Základní vstupné pro dospělého činí 155 korun, 80 korun zaplatí starší děti a senioři.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy