*Akvapark Pasohlávky – největší tuzemský akvapark připravil speciální velikonoční program od 13. do 18. dubna. Návštěvníci se mohou těšit na pletení pomlázky, barvení vajíček nebo na kuře a zajíce, kteří se budou pohybovat v areálu.

*ZOO Brno – Od pátku do pondělí předvedou své umění sklář a řezbář, v pondělí uvidíte ukázku stříhaní ovcí. Pro děti budou v pátek a v sobotu připravené tvořivé dílničky, kde si vyzkouší například tradiční i netradiční zdobení vajíček, výrobu velikonočních ozdob a seznámí se s postupem pletení pomlázky. V neděli je zábavná soutěžní stezka. Oslavy Velikonoc v ZOO Brno budou za každého počasí od 9.00. do 18.00 hodin.

*Zelný trh Brno – Hokejoví fanoušci nemusejí cestovat na finále extraligy do Liberce, zápas si můžou vychutnat na dvou velkoplošných obrazovkách o rozměrech 7 x 4 metry na Zelném trhu v Brně. V pátek i v sobotu začne přenos od 16.00 hodin.

*Boby centrum Brno – Pump It Up Vol. 1. Koncert hvězd 90. let: 2 Unlimited, Vengaboys a Twenty 4 Seven. Sobotní večer začíná ve 20.30 hodin.

*Lednice – Zahájení 19. plavební sezony s velikonočním jarmarkem v přístavišti v zámeckém parku. Přijede císař František I., dojde k utopení Moreny vodníkem Dyjáčkem, vystoupí flašinetář a c. k. polní dechový orchestr. Akce začne v sobotu v 11.00 a potrvá do 16.00 hodin.

*Brno náměstí Svobody – V neděli 16. dubna se uskuteční běh Brněnská desítka a brněnský půlmaraton. Fyzicky zdatní jedinci se mohou proběhnout centrem Brna na trati 21 nebo 10 km. Start dětských tratí je v 9.20, hodin běžci na 21 a 10 km vyběhnou v 11.00 hodin.

Video
Video se připravuje ...

Lyže už letos schovejte do sklepa, zábavu si užijete jinde. Aqualand Moravia Pasohlávky

Fotogalerie
6 fotografií