Na případ, který se konal za zavřenými dveřmi, upozornil server novinky.cz, který se dostal k rozsudku. Z něj vyplývá, že pedofil byl velkým sběratelem dětské pornografie. Policisté totiž u něj našli více než půl milionu souborů s touto tematikou!

Profil se souhlasem mámy

Problémy malé školačky začaly poté, co si s dovolením své matky založila profil na sociální síti. Brzy jí kontaktoval někdo, kdo se vydával za čtrnáctiletého mladíka. „Dívku dokázal přesvědčit, aby mu poslala své odhalené snímky,“ stojí ve spise.

Údajný mladík ji na oplátku posílal videa, na nichž masturbuje. „Vzhledem k tomu, že na přirození měl hodně chlupů, podle jejího názoru nevypadal jako čtrnáctiletý kluk,“ je uvedeno v soudním spise. Dívka proto chtěla ukončit komunikaci, okamžitě ale narazila.

Naváděl další

„Muž jí vyhrožoval, že její snímky rozešle jejím rodičům a známým. Dívka se bála a poslala mu proto další fotky. Svůj profil pak na sociální síti smazala. Odhalený pedofil přitom podle soudu plánoval i únos jiné dívky," je dále uvedeno ve spise. Domlouval se na něj s dalšími podobně založenými zvrhlíky.

„Nabádal další muže k únosu dívky s uvedením jejího věku, jména i adresy, kdy za tímto zaslal odkaz do jím vytvořeného alba s fotografiemi. Následně spolu vzájemně komunikovali o sexuálních praktikách, které s dívkou bude provádět, s výrazy jako udělám z ní se­xuální hračku pro svoje touhy nebo rád bych si užil holčinu, která je ještě nevinná a nemá z toho rozum,“ je uvedeno v rozsudku.

S trestem nesouhlasí

K únosu nakonec nedošlo, protože ani jeden z mužů se k činu nakonec neodhodlal, přestože znali adresu dívky. Pedofil tvrdil, že by ani jedné z dívek ve skutečnosti neublížil.

Soudkyně mu ale neuvěřila a poslala ho na 7,5 roku za mříže. Navíc mu uložila ústavní léčbu. Pedofilovi se nelíbí výše trestu, ani nařízená léčba. Okamžitě se proto proti verdiktu odvolal. Případem se bude dále zabývat Vrchní soud v Olomouci.

VIDEO: Rozzuřený dav zlynčoval pedofila, který zavraždil holčičku (†4).

Video
Video se připravuje ...

Rozzuřený dav zlynčoval pedofila, který zavraždil holčičku (†4) YouTube