„Policisté od dnešního ráno prověřují okolnosti nálezu dvou mrtvých osob ve Svitávce, které zemřely násilnou smrtí. V této souvislosti pátráme po podezřelém,“ uvedla policie na twitteru s tím, že kdokoliv by podezřelého viděl, má neprodleně kontaktovat policii.

Několik hodin po vydání výzvy policisté na sociální síti oznámili, že se podařilo podezřelého vypátrat. „Krátce před 19. hodinou, díky pozornému svědkovi, policisté poblíž Šebetova vypátrali podezřelého muže. Více informací poskytneme, jakmile to okolnosti dovolí,“ oznámili na twitteru.

Akutní stres

„Krátce po osmé hodině ranní jsme vyslali do Svitávky na Brněnsku posádku, aby poskytla péči mladé ženě, která utrpěla akutní stresovou reakci. Záchranáři ji poskytli ošetření,“ uvedla mluvčí záchranky Michaela Bothová.

Jaký je vztah mladé ženy k zavražděným není jasné. Policie uvalila na případ embargo a neupřesnila ani pohlaví a věk obětí. Podle neověřených informací by zavražděnými měla být partnerka podezřelého a její syn.

Nově se přistěhovali

Podle informací Blesk.cz mělo dojít k tragické události během středečního dopoledne nedaleko bývalého areálu Vlněny. „Ty lidi neznáme, přistěhovali se sem do bytu. Co se přesně stalo, zjišťuje policie,“ řekl starosta městysu Jaroslav Zoubek. 

Policie starostu informovala, že nebezpečí občanům nehrozí. „Ten útočník je ale na útěku,“ dodal starosta. Jeden z místních obyvatel uvedl, že ve středu ráno uslyšel výstřely. „Bylo to kolem čtvrt na osm, dva nebo tři výstřely. Netušíme, o co šlo, ale jsou tam dva mrtví,“ řekl Blesku. Podle informací Blesk.cz měla oběti najít u popelnic náhodná kolemjdoucí!

VIDEO: Insta Crime Podcast: Dceru slavného spisovatele uškrtil její manžel.

Video
Video se připravuje ...

Insta Crime Podcast: Dceru slavného spisovatele uškrtil její manžel pdc, icp, Jedlička Čebotareva

Fotogalerie
5 fotografií