„Bila mě do hlavy, chránila jsem si ji oběma rukama. Pak mě něčím píchla do krku a pořezala v obličeji a na rukách. Ležela jsem na zemi a předstírala, že jsem mrtvá. Prošla pokoj, chvíli nade mnou stála a pak zabouchla dveře,“ popsala několik minut trvající horor napadená. 

Útočnice z bytu ukradla 58 tisíc, které vzápětí odevzdala exekutorovi. „Moc mě to mrzí, vzpomněla jsem si na bratrance, který rodinu zatáhl do dluhů. Chytl mě na něj vztek, ani nevím, co jsem dělala,“ vzlykala ve středu u Krajského soudu v Brně.

Krvácející oběť se vyplazila z bytu, sousedé ji přivolali sanitku. V nemocnici strávila 10 dnů, kvůli děsivému zážitku trpí psychickými problémy. U soudu vypovídala odděleně v samostatné místnosti.

„Šlo o brutální útok, obžalovaná mířila na životně důležité orgány. Při operaci lékaři dokonce vytáhli z čelisti oběti úlomek nožíku. Útok způsobil pracovní omezení ženy na šest týdnů, trpí posttraumatickou stresovou poruchou,“ konstatovala státní zástupkyně Zuzana Zámoravcová.

Kadeřnice, které hrozí za pokus vraždy dlouholeté vězení, nedokázala vypočítat, kolik dluží. Odhadem jde o stovky tisíc korun, které tvoří vesměs nebankovní půjčky, ale i dluh na zdravotním a sociálním pojištění.   

Video: Muž v Brně brutálně zbil po slovním konfliktu ženu. 

Video
Video se připravuje ...

Muž po slovním konfliktu brutálně zbil v Brně ženu. Policie ČR Brno