Škoda se pohybuje kolem 100 tisíc korun, jenže to není to hlavní. „Především jsou v ohrožení naše další vystoupení. Po koronakrizi se pomalu rozjíždíme a teď se stane takové nadělení,“ kroutí hlavou zpěvák a manažer úspěšného revivalu Josef Bouda.

Fanoušci sdílejí informace

Vloupačku do vozu v Brankovicích na Vyškovsku šetří policie, fanoušci ovšem na sociálních sítích sdílejí nemilou událost jako o život včetně fotografií ukradeného vybavení.

„Jasně, chyba byla, že vybavení zůstalo v autě. Auto není trezor, jak opakuje policie. Na druhou stranu zaparkujete na malé vesnici před domem, utahaní po šňůře jdete spát a netušíte, že se něco takového může stát,“ přemítá Bouda. Fanoušci oběma parťákům dokonce nabídli, že udělají sbírku, nakonec se našlo provizorní řešení.

„Jeden zvukař nám nabídl zápůjčku, pak se uvidí. Také muzikanti mezi sebou sdílejí informace o tom, co se ztratilo. Uvidíme, zda se bedny dB Technologies Ingenia IG2 někde neobjeví,“ přemítá Josef Bouda a kroutí hlavou.

Za 14 let existence úspěšného revivalu, jehož produkci ocenil i sám Karel Gott, je ještě nic podobného nepotkalo.

„Tři měsíce jsme měli nedobrovolnou pauzu, a když se konečně rozjedeme za fanoušky, přijde úplně jiná pohroma. Ale všem vzkazujeme: Nic nebalíme, hrajeme dál. A díky za podporu!“

Fotogalerie
9 fotografií