Proč pořídit podložku do kočárku?

Kočárky jsou zpravidla vyrobeny z odolných, pevných a syntetických materiálů, které nejsou příliš příjemné na dotek. A o to víc k citlivé dětské pokožce. Za zmínku jistě stojí i jejich nedostatečná prodyšnost, která bohužel vede k hromadění vlhkosti, kvůli které se potom může miminko nachladit či se u něj vyskytne kožní vyrážka. Podložka do kočárku všechny tyto nepříjemnosti vyřeší. Jejími přednostmi jsou stabilita a pohodlí, vaše maličké bude v naprostém bezpečí.

Výhody podložky do kočárku

Podložky do kočárku kromě zajištění maximálního tepelného komfortu poskytují dětem náležitou ochranu před nárazy, pokud s kočárkem jedete v náročném terénu. Udrží správnou polohu dítěte během vyjížďky. Boční křidélka významně chrání hlavičku, což je velmi důležité, neboť lebka novorozence není ještě dostatečně vyvinutá. Podložky slouží též k ochraně kočárku před znečištěním.

Kde nakoupit?

Jednoznačně je to obchod JUKKI, který se zaměřuje nejenom na prodej, ale také na výrobou vlastních produktů. V jeho nabídce naleznete příznivý poměr ceny a kvality. Největší předností obchodu JUKKI je fakt, že oproti konkurenci si vše vyrábí sám. Tudíž má 100% kontrolu nad výrobou, není pouze distributorem. Za kvalitou svých výrobků si stojí, neboť maximální důraz je kladen na pohodlí, bezpečnost a komfort produktů. Jeho slogan zní „Fandíme super rodičům“. Sortiment JUKKI je zaměřen na těhotné ženy a rodiče dětí do 18 měsíců.

Proč podložky do kočárku JUKKI?

K výrobě vložek do kočárku JUKKI se používají pouze vysoce kvalitní materiály, které jsou šetrné k citlivé dětské pokožce. Oceníte jejich univerzálnost, protože se hodí do téměř všech typů kočárků. Z toho důvodu je můžete snadno přenášet a používat v různých modelech kočárků. Navíc je lze použít i jako pohodlnou sedačku pro dítě při sezení na hřišti nebo v restauraci. Jako výplň podložky je použita certifikovaná elastická a flexibilní pěna. Podložky JUKKI mají oboustranné provedení, díky kterému můžete volit mezi různými barvami, vzory a materiály. Jedna strana je zpravidla bavlněná, z druhé strany je měkký velvet. Podložky jdou snadno zkombinovat s dalším sortimentem JUKKI ze stejné kolekce. Řeč je například o dece nebo polštářku do kočárku.

Proč pořídit spací pytel?

Pro klidný spánek dětí v kočárku i postýlce je nejlepší volbou spací pytel pro miminko. Pytel na spaní je určen pro děti kojeneckého věku, které se díky němu během spánku neodkopávají a tím se předchází jejich nachlazení. Spací pytel udržuje správnou teplotu, tudíž nehrozí ani přehřátí dítěte. Oproti peřinkám a dekám znemožňuje zamotání maličkých do přikrývky či překrytí hlavičky.

Spací pytle JUKKI

V obchodě JUKKI naleznete široký výběr spacích pytlů v různých barvách, vzorech a velikostech. Dokonce si můžete nechat vyrobit spací pytel na míru dle specifických rozměrů a požadovaného designu. Stejně tak jako jiné produkty jsou spací pytle JUKKI vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů a současně jsou navrženy pro maximální pohodlí a bezpečí miminka.

Precizní zpracování do posledního detailu

Spací pytel JUKKI je vyroben za 100% bavlny, k výplni se používá měkký antialergický silikonový netkaný materiál o gramáži 150 g/m2. Jeho bezpečnost potvrzuje certifikace STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Netkaná textilie je dostatečně prodyšná, zabraňuje tak pocení miminka. Díky speciálnímu tvaru pytle nejsou děti omezovány v pohybu. Bezpečný měkký zip, který je přišit po celé délky pytle, umožňuje kojence pohodlně přebalit, aniž by byl rušen jeho spánek. Spací pytel vyperete stejně jako podložku v pračce na 30 °C při jemném programu a otáčkách do 800 za minutu.

Hnízdečka pro pocit bezpečí

Hnízdečko pro miminko též zvané jako spací kokon zajišťuje dětem pohodlí a bezpečí v jeho prvních dnech života. Zastupují maminčino bříško, v němž žilo 9 měsíců. Miminko v kokonu může volně pohybovat nožičkami, díky čemuž je podpořen správný vývoj kyčelních kloubů. Ve Skandinávii je dokonce povinnou výbavou miminka. Hnízdo se dá se jednoduše přizpůsobit věku a výšce dítěte. Nejčastěji se umísťuje do postýlky, funguje i jako postýlka přenosná. V takovém případě uložíte hnízdo do postele. Zastupuje také funkci podložky hrací a přebalovací. Spací kokon je rovněž skvělým tipem na dárek pro budoucí rodiče.

Hnízdečka JUKKI

Dětská hnízda můžete v obchodě JUKKI zakoupit buď samostatně, nebo je můžete pořídit v sadě. A to s mantinelem, dvěma polštářky a přikrývkou ve stejném dezénu. Hnízdečko je ušité ze 100% bavlny, jeho výplň tvoří antialergický silikonový materiál s certifikací STANDARD 100 od OEKO-TEX®. Spací hnízdo je doporučováno pro děti od narození až do 9-10 měsíců. Jeho vnitřní spací plocha činí 70 cm. Pokud povolíte šňůrku u nohou, lze ho používat i déle.