Letošní rok je již 4.v pořadí, kdy Hellmann's rozdává vánoční bramborový salát těm, kteří to nejvíce potřebují. Předchozí tři roky se z toho stala oblíbená zaměstnanecká tradice. Kolegové se před Štědrým dnem sešli a bramborový salát pro lidi v nouzi vyráběli společně, aby se včas dostal k lidem bez domova i k rodinám samoživitelů.

Letos se Hellmann´s rozhodl věnovat téměř tunu bramborového salátu a zpříjemnit tak opět Vánoce rodičům samoživitelům. Ingredience, stejně jako v minulých letech, daruje Tesco, v minulosti se jednalo téměř o půl tuny potravin. Vedle toho, že Tesco daruje veškerou zeleninu na přípravu tuny charitativního bramborového salátu, tak se do jeho přípravy opět aktivně zapojí i samotní zaměstnanci. Tesco se do této akce každoročně zapojuje již od samého začátku. Firma ji chápe jako tradiční předvánoční aktivitu a zároveň jako další příležitost, kdy může pomoci lidem v nouzi. Tesco se totiž snaží být dobrým sousedem po celý rok všude tam, kde provozuje prodejny nabízí potravinové přebytky k darování. 

Zapojit se můžete letos i vy a pomoct tak s námi šířit vánoční radost. Stačí, abyste vyfotili Hellmann’s majonézu, kterou máte doma. Fotku pak nahrajte do komentáře pod vánoční příspěvek na facebookovém profilu Hellmann's, nebo do stories na vašem instagramu s označením profilu @hellmanns_czsk. Za každou takovou fotku daruje Hellmann's spolu s Tescem rodinám samoživitelů porci bramborového salátu navíc. Pokud na sociálních sítích bude více než 5 tisíc sdílených fotek, Hellmann's za každou porci nad 5 tisíc daruje finanční pomoc vybraným charitativním organizacím, které pomáhají rodičům samoživitelům. 

Těšíme se, že letos rozdáme kouzlo a radost Vánoc a vykouzlíme tak úsměvy v rodinách samoživitelů společně! Ty pravé Vánoce zažijí i díky Vám! 

A pro Vás jsme pro připravili recepty bramborových salátů všeho druhu a můžete si tyto Vánoce obohatit novými chutěmi.