Podkladové báze, make-upy, konturovací paletky, rozjasňovače, tvářenky, stíny, linky, řasenky… Ať už pro večerní či denní líčení používáte jakékoli produkty, nakonec je nutné je všechny před spaním důkladně odstranit. Stejně tak důležité je vyčistit pleť, i když se nelíčíte. Ulpívá na ní totiž kožní maz, pot, prach a další nečistoty z vnějšího prostředí. Zapomeňte na drhnutí pleti! Micelární vody značky NIVEA se složením s komplexem aminokyselin si s odlíčením poradí rychle a spolehlivě. Jsou určeny i pro citlivou pleť a není nutné je oplachovat ani stírat.

Autor: Beiersdorf spol. s r.o.

Komplex aminokyselin

Micelární vody obecně obsahují micely složené z částí rozpustných v tucích a částí rozpustných ve vodě. Díky tomu na sebe při čištění mohou micely navázat jak kožní maz, make-up a nečistoty rozpustné v tucích, tak i všechny nečistoty rozpustné ve vodě. Inovované složení micelárních vod NIVEA navíc nabízí komplex aminokyselin, které jsou velmi šetrné k pleti. Pomáhají zvýšit účinnost a čisticí schopnost micelárních vod, mají antioxidační vlastnosti a podporují přirozenou ochrannou bariéru pleti. Kromě toho na sebe dokážou aminokyseliny vázat vodu, čímž udržují pleť krásně hebkou a hydratovanou.

„Speciální složení micelárních vod NIVEA s obsahem micel a komplexem aminokyselin zajišťuje šetrné, a přitom efektivní a rychlé čištění pleti. Poradí si i s voděodolným make-upem, nečistotami, potem a kožním mazem. K důkladnému čištění a odlíčení je přitom zapotřebí pouze pár jemných tahů. Další výhodou je fakt, že pleť během čištění neztrácí hydrataci,“ říká Magalia Siekro z Oddělení vývoje produktů NIVEA.

Z nezávislého testu vyplynulo, že 99 % uživatelek nezaznamenalo žádné známky podráždění pleti. 91 % pak potvrdilo, že pro důkladné vyčištění nebylo potřeba pleť nijak drhnout.1

Zklidňující micelární voda pro citlivou pleť, Dvoufázová micelární voda Expert pro odlíčení voděodolného make-upu, Energizující micelární voda s vitamínem C, Hloubkově čisticí micelární voda pro smíšenou pleť, Pečující micelární voda pro suchou pleť
Autor: Beiersdorf spol. s r.o.

Zdroj: Spotřebitelský test product-in-use se 77 ženami po týdenním používání micelárních vod NIVEA.