Autor: KLENOTA.cz

Co vzít v úvahu při výběru náušnic?

V první řadě se řiďte tím, jaký má obdarovaná vkus a osobní styl. Nosí ráda jemné minimalistické šperky nebo dává přednost výraznějším kouskům? Důležitý je také výběr barvy kovu. Ženy mají často jasno v tom, co jim sluší, a nechtějí to příliš měnit. Nejlepší způsob, jak to zjistit, je sledovat, jaké šperky žena nejčastěji vynáší. Dává přednost šperkům ze žlutého zlata nebo chladnému stříbrnému tónu? Nakonec si také rozmyslete, kolik chcete za náušnice utratit. Za kvalitní pravé šperky můžete dát mnohdy stejný obnos jako za předraženou bižuterii. Vždy se tedy dívejte kromě cenovky i na použité materiály. Náušnice z bílého zlata nebo klasické zlaté náušnice vydrží dlouhé roky a nehrozí u nich, že by po pár sezónách ztratily svůj půvab, jak tomu bývá například u šperků pozlacených.

Nadčasové diamantové: když chcete investovat

Hledáte-li opravdu exkluzivní dárek, se kterým se pod stromečkem blýsknete, pak vybírejte v kategorii diamantových náušnic. Vůbec za ně přitom nemusíte zaplatit horentní sumy. Koupě diamantového šperku je v každém případě skvělá investice. Diamanty nikdy nevyjdou z módy a vždy budou symbolem luxusu.

Minimalistické zlaté náušnice: když chcete vsadit na jistotu

Sázkou na jistotu budou jednoduché zlaté náušnice. Každá žena potřebuje mít ve své sbírce šperků kousky, na které se může spolehnout v každé situaci a které se hodí naprosto ke všemu. Přesně takové jsou třeba menší kruhové náušnice, které působí elegantně, dají se dobře kombinovat s ostatními šperky, a přitom jsou šik. Další možností jsou drobné peckové náušnice ve tvaru srdíčka nebo kuličky.

Barevné s drahokamem: když chcete ohromit

Pokud chcete svou ženu příjemně překvapit něčím originálním a nevšedním, porozhlédněte se po náušnicích s přírodním barevným drahokamem. Vycházejte z oblíbených barev obdarované. Pokud si nejste jisti, vyberte třeba granátové náušnice, které sluší ženám všech věkových kategorií. Vedle určitě nešlápnete ani se vzácnými drahokamy, jako je safír, rubín a smaragd.

Autor: KLENOTA.cz

Elegantní perlové: když jí chcete vyjádřit lásku

Perlové náušnice budou to pravé pro ženu, která ráda nechává vyniknout svou ženskost. Perly jsou odedávna symbolem čistoty, krásy a lásky, a tak vždy budou vnímané jako velmi osobní dárek. Na výběr máte jak jednoduché perlové pecky, tak i výraznější náušnice s většími barokními perlami.

Moderní řetízkové: když chcete překvapit

Pokud má obdarovaná slabost pro nevšední a zajímavé šperky, pak se jí jistě trefíte do vkusu s visacími řetízkovými náušnicemi. Ty mohou být buď jednoduché nebo ozdobené perlami či diamanty. Řetízkové náušnice se lehce pohupují kolem obličeje, a díky tomu poutají pozornost. Zároveň jsou velmi lehké, a tak jsou vhodné jak na party, tak na každodenní nošení.

Věříme, se vám podaří vybrat dokonalé náušnice, které pod stromečkem zazáří a sklidí úspěch. Nezapomeňte, že součástí celého kouzla je také krásné vánoční balení. Pod ozdobnou stuhu můžete vložit i ručně napsaný vzkaz, díky kterému bude dárek ještě osobnější.

Autor: KLENOTA.cz