Zájem o udržitelné produkty se v posledních letech v České republice i ve světě výrazně zvyšuje. Mnozí zákazníci si stále více uvědomují, že svým nákupním rozhodnutím mohou přispět k ochraně životního prostředí. Přesto asi každý z nás vlastní oblečení, které má k udržitelnosti daleko, nebo si denně kupuje kávu v jednorázových kelímcích.

PRE PROUD EKO je pro ty, kterým příroda není lhostejná, chtějí jí pomoci, ale třeba nevědí, co pro to mohou udělat. Samotný produkt je pak spojením příjemného s užitečným. Přechodem na 100% obnovitelnou energii, která se vyrábí lokálně v Česku, totiž šetříte přírodu, aniž byste si museli odepřít cokoliv z každodenního pohodlí.

Autor: Pražská energetika, a.s.

„Produkt PRE PROUD EKO je skvělou volbou pro zákazníky, kteří se zajímají o ochranu životního prostředí. Díky němu mohou přispět k rozvoji obnovitelných zdrojů energie přímo v České republice a zároveň využívat elektřinu, která je šetrná k přírodě,“ říká obchodní ředitel Pražské energetiky Alexander Sloboda.

A ani samotná cena PRE PROUD EKO vás nezatlačí do kouta. Jedna kilowatthodina zelené silové elektřiny stojí v nejběžnější sazbě D02d 4,23 Kč bez DPH. U typické pražské domácnosti s průměrnou spotřebou 1,6 MWh elektřiny ročně je tak oproti základnímu produktu PRE PROUD BASIC celkový rozdíl v měsíční platbě záloh přibližně 45 korun.

Zato počet ušetřených kilogramů CO2 šplhá do výrazně vyšších čísel. Roční provoz běžné domácnosti s produktem PRE PROUD EKO ušetří přírodě stejné množství emisí, jaké by vyprodukovalo osobní auto se spalovacím motorem při ujetí 14 tisíc kilometrů. A s takovou úsporou vás už svědomí tlačit nemusí.

V případě zájmu o více informací navštivte pre.cz/eko, kde si na základě své spotřeby můžete spočítat, o kolik byste přírodu ušetřili přechodem na PRE PROUD EKO právě vy.