Psst, o tom se nemluví

Není toho málo, co vám výrobci neřekli. Klasická fotovoltaika má 5 zásadních nevýhod.

1. Zabírá fůru prostoru

Možná si vybavíte velké panely, které se montují na střechu. Kdo nemá kus slušně velké nemovitosti, může na fotovoltaiku zapomenout.

2. Je pořádně těžká

Tahle dáma se pronese. Pokud nemá střecha dobře rostlé svaly, neunese ji. Slaboši mají prostě smůlu.

3. Zestárnete s ní, ani nevíte jak

Instalace sice trvá několik dní, ale celý proces s papírováním a připojením do elektrické sítě se klidně protáhne i na několik měsíců.

4. Je praktická, ale nevzhledná

Sudičky jí do vínku příliš krásy nedaly. Na historické budovy se vážně nehodí.

5. Platíte za ni dvakrát

Nejdříve zaplatíte střechu a potom fotovoltaiku. Tahle kombinace vás stojí zbytečně moc peněz i času.

Myslete efektivně

Společnost HybridHouse vyřešila několik problémů najednou. Přinesla na trh přelomovou technologii 2v1, která kombinuje střechu s fotovoltaikou tak, aby nešlo o dva oddělené systémy. Díky tomu pasuje na každou budovu. U této 2v1 technologie jde o to, že střešní krytinu částečně nebo úplně nahradíte speciálními solárními panely.

Solar FULLROOF
Autor: Hybrid House s.r.o.

Do příchodu fotovoltaické evoluce od HybridHouse neměly šanci:

  • Historické stavby a statky – Díky řešení 2v1 je fotovoltaika integrovaná přímo do střechy. Na škaredé panely rovnou zapomeňte. Žádná stavba už o své kouzlo nepřijde.
  • Malé domy – I malé nemovitosti se můžou radovat ze slunečního záření, i když mají střechu, která neunese klasické fotovoltaické panely.
  • Drobné stavby – Energii může generovat i přístřešek pro auto!

Většina problémů s novým fotovoltaickým systémem vyletěla komínem. Přesto vám vrtá hlavou pár věcí? Možná věříte mýtům, které už dávno neplatí.

Víte, že…

systém 2v1 od HybridHouse vám bude sloužit více než 25 let? Stejnou životnost má i šikmá střecha, která má krytinu z plechu.

Hodí se nový typ fotovoltaiky 2v1 i pro vás?

Každá stavba může proměnit sluneční záření v elektrickou energii. Aby ale šlapala jako hodinky, musíte vybrat co nejefektivnější solární systém. Podívejte se, jaký sedne vaší stavbě.

Solar FULLROOF

Moderní solární střecha 2v1 porazí běžné solární systémy i běžné střechy. Celostřešní solární modul na systému CLICK-on sluší novostavbám, rekonstrukcím i historickým stavbám. Chlubí se totiž příjemným minimalistickým designem.

Řešení 2v1 padne každé střeše
Autor: Hybrid House s.r.o.

Střecha se skládá ze dvou typů panelů – aktivních, které vytváří energii, a „atrapových“, které se instalují po obvodě a v místech, kde je trvale stín. Výsledkem je skvělá cena, maximální výkon s odolností a jednolitý design.

Solar FULL ROOF plně nahradí střechu domu a ještě generuje elektrickou energii
Autor: Solarstone

Solar TILED ROOF

Solární moduly kompatibilní s betonovou šablonou vynikají svou jednoduchostí. Jsou lehké a pevné, takže je jejich montáž velmi snadná. Plynulé přechody vznikají díky tomu, že jeden modul nahrazuje šest střešních tašek. Moduly pak slouží jako vnější vrstva domu a zároveň vyrábí elektřinu. Pasují na všechny typy střech – na skloněné i na ty, u kterých změna řešení není možná. Díky inovativnímu řešení od výrobce Solarstone odolají všem povětrnostním podmínkám.

Panely u systému Solar TILED ROOF jsou k dispozici ve dvou velikostech. Díky tomu sednou každé stavbě se sklonem střechy min. 18 stupňů
Autor: Solarstone

Solar CARPORT

Solární přístřešek pro auto poskytuje vašemu vozu ochranu i elektrickou energii. Jestli ji využijete pro svůj elektromobil, nebo domácnost, je už jen na vás. Odolné panely s ocelovou konstrukcí vám zaručí životnost až 25 let. Ustojí silný vítr i bouřky, nevadí jim ani déšť nebo zátěž sněhem. Pokud nejste připraveni na větší investici, je pro vás Solar CARPORT ideální. Zaručí vám částečnou energetickou soběstačnost.

Díky solárnímu přístřešku pro auto bude váš elektromobil jezdit de facto zadarmo
Autor: Solarstone

Budoucnost plná energie

Zvažujete pořízení fotovoltaiky? Vyberte si systém, který vám poslouží dlouhé roky a sedne vaší stavbě. Potřebujete poradit? Vše potřebné zjistíte na stránkách HybridHouse.