Party se vším všudy!

Karlovy Vary jsou zaplněné celebritami, které si zajisté nenechají ujít největší atrakci Varů, bazén Thermal. Navíc je připravený program po dobu celého týdne! Denně je připraven moderovaný program pro děti a dospělé, během odpoledne se spustí sety špičkových českých DJs, které doplní živá vystoupení hudebníků. V podvečer se rozjedou DJs se sety pro opravdové nadšence zábavy a dobrých drinků. Každodenní show bude gradovat kolem druhé hodiny ranní.

Autor: Saunia, s.r.o.

Zábava, dobré jídlo a pití, úžasný prostor a wellness zážitky

Moderní pojetí bazénu nabízí naprosto unikátní řešení wellness lázní. Ty jsou přeurčeny pro maximální odpočinek a dokonalý zážitek. Unikátnost celého prostoru podtrhuje vřídelní bazén s přírodní minerální vodou o celoroční teplotě 38 °C!  Objemem se jedná o největší bazén svého druhu v České republice, každodenně pojme 110 000 litrů pramenité vřídelní vody. Hned vedle se nachází velký relaxační bazén o teplotě vody 32 °C. Pro děti je připraveno bezpečné brouzdaliště. Kolem bazénu jsou rozlehlé terasy, z kterých je možné sledovat centrum Varů jako na dlani.

Autor: Saunia, s.r.o.

Fantastickými bazény a terasami s výhledem to ale nekončí!

Dokonalé je i zázemí bazénů. K dispozici je bar s restaurací, ve kterém každý návštěvník může ukojit své chutě širou nabídkou jídel a nápojů. V prvním patře budovy se nachází vnitřní wellness v podobě saunového světa s 8 saunami, který nabízí každodenní program saunových ceremoniálů. Návštěvník si může vybrat z 6 druhů saun a relaxovat podle chuti v různých teplotách dle typu sauny. Z odpočíváren je opět úchvatný výhled na centrum Varů.

Autor: Saunia, s.r.o.

Není bazén jako bazén

Tento příměr platí v případě bazénu Thermal stonásobně. Unikátní, nově rekonstruovaný bazén nabízí nespočet možností pro relaxaci rodin s dětmi, párů nebo partičky přátel. Jeho nabídka uspokojí návštěvníka za každého počasí. Je jedno, zda svítí slunce a je 35 °C nebo zda poprchává a teplota klesla pod 18 °C. V bazénu na skále je vždy dobře a příjemně. A to samé platí v zimních měsících. Otevřeno je 365 dní v roce a 7 dní v týdnu, o jeho provoz se stará společnost Saunia. Nyní v čase KVFF, od 1. až do 8. 7. můžete navštívit největší pool party v České republice, a navíc si u baru přiťuknout s nejednou filmovou star nebo celebritou. Jste srdečně zváni! Více na www.thermal.saunia.cz

Autor: Saunia, s.r.o.