Ať už rozjíždíte kariéru influencera, jste zapálení fanoušci do focení a nahrávání videí nebo jednoduše milujete nejnovější techniku a vychytávky, rozhodně nesmíte přehlédnout nový smartphone vivo X90 Pro. Tento elegantní chytrý telefon s duší profesionálního fotografa se postará o dokonalé záběry ve dne i v noci. Jeho zadní straně kraluje velké oko, skrývající trojici fotoaparátů s vysokým rozlišením a další doplňkové senzory pro co nejvyšší kvalitu každého záběru. Oproti minulé generaci má nový vivo X90 Pro vyšší citlivost na světlo, dokonalejší stabilizaci obrazu a širokou škálu možností nastavení fotoaparátu i doplňkových funkcí pro zajištění těch nejlepších fotek i videí.

Dejte rovnou sbohem nekvalitním a rozmazaným fotkám, které akorát zabírají místo v telefonu. S tímhle smartphonem dokážete v každé minutě dne zachytit i ten nejrychlejší pohyb a doslova jej zmrazit na fotce. Speciální čip vivo V2, dokáže s pomocí umělé inteligence pořizovat dechberoucí záběry i ve velice špatných světelných podmínkách, takže si na příští úplněk můžete naplánovat třeba focení romantických portrétů nebo hvězdné oblohy.

Pozadu ale nezůstanete ani v případě, že chcete natáčet videa pozdě večer a v noci. Díky speciálnímu nočnímu režimu pro nahrávání videa v rozlišení až 4K máte jistotu, že každá vteřina na videu bude zachycena v jasných a živých barvách, se kterými vaše vzpomínky rozhodně jen tak nevyblednou.

Autor: vivo Tech GmbH

Zábava, která nikdy nekončí

Život ale není jenom o hledání ideálního záběru. Pokud od svého smartphonu očekáváte také zábavu a relaxaci u oblíbeného seriálu či hry, bude vivo X90 Pro ideální volbou. Je totiž vybaven dvěma procesory pro maximální výkon a vylepšeným systémem chlazení, takže si hravě poradí i s nejnáročnějšími mobilními hrami, aniž by se zahřál víc, než je zdrávo.

Při delším koukání do displeje je největším strašákem bolest hlavy nebo očí. Z toho důvodu je displej smartphonu vivo X90 Pro vyladěn tak, aby redukoval produkci škodlivého modrého světla a blikání obrazovky, což jsou hlavní faktory pro pohodlí očí i při delším používání. Tento 6,78palcový OLED displej navíc dokáže neskutečně věrně reprodukovat barvy a vy si tak můžete užít veškerý multimediální obsah tak, jako byste jej viděli naživo před sebou.

Smartphone vivo X90 Pro také zcela posouvá hranice v rychlosti nabíjení. Díky rychlému režimu nabíjení znovu získáte 50 % energie už za 8 minut a 10 sekund! O moc pomalejší není ani tzv. vyvážený režim pro každodenní nabíjení, který dokáže baterii zcela nabít za pouhých 29 minut.

Autor: vivo Tech GmbH

Více informací naleznete na www.vivo.com nebo na IG vivo_czech.