Vídeňská pobočka BISAKU se nachází v samém srdci města na adrese Strauchgasse 2. Po Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě se Vídeň stala pátým městem, kde BISAKU nabízí své ručně vyráběné šperky.

Rodinná firma BISAKU je známá zejména svou výrobou prstenů – snubních a zásnubních. V ateliéru na Jánské ulici v Brně vznikají snubní i zásnubní prsteny poctivou řemeslnou prací za pomocí nejmodernějších technologií, které využívá například slavný Cartier nebo Tiffany & Co.

Kromě snubních a zásnubních prstenů s diamanty, které vznikly přírodní cestou, využívá BISAKU také diamanty z laboratoře. Jedná se o diamanty se stejnými fyzikálními vlastnostmi i chemickým složením, avšak diamanty z laboratoře jsou udržitelnější a dostupnější variantou.

Autor: BISAKU

Pobočky BISAKU včetně té vídeňské nabízí stovky šperků a prstenů, které jsou připravené na okamžitý prodej. Zlatnictví tak chce vyjít vstříc těm, kteří nemohou čekat na prsteny a šperky na míru.

„Na pobočce zákazníkům rádi pomůžeme s jakýmkoliv přáním. Pokud jsou například spontánní a chtějí ještě ten den požádat o ruku, mohou. Společně vybereme prsten, který bude skvěle sedět. Pokud si na druhou stranu zákazník raději počká na prsten se speciálním prvkem, rádi ho pro něj vyrobíme v ateliéru,“ popisuje zákaznický servis majitel klenotnictví Rikard Bisaku.

Zlatníci v ateliéru denně vytváří také šperky a prsteny na míru dané příležitosti či obdarované osobě. Nejčastěji to jsou zásnubní a snubní prsteny, ale také náhrdelníky, náušnice nebo řetízky. Výroba šperků na zakázku se stává stále oblíbenější variantou narozeninových či vánočních dárků.

Cílovou skupinou zákazníků na vídeňské pobočce jsou přirozeně obyvatelé Vídně a okolí. Služby BISAKU ale umožňují také nákup zásnubního prstene na počkání. Třeba se tak pro někoho stane výlet do hlavního města našich sousedů osudovým.