Krása, inteligence, nadání. To jsou slova, která spojují vivo X80 Lite a účastnice ikonické soutěže krásy. Nový X80 Lite zaujme na první pohled svým nádherným tělem se zadním skleněným panelem, který reaguje na UV záření a zobrazuje pod různými úhly různé barvy od zlaté po červenooranžovou. Díky této vlastnosti bude vždy originálním módním doplňkem. Ve stylovém těle pak ukrývá duši profesionálního fotografa. Nejen finalistky soutěže MISS CZECH REPUBLIC mohou od nynějška s tímto elegánem pořídit dokonalé fotky a videa a sdílet zážitky se svými přáteli či popustit uzdu své kreativitě.

Superstar mezi fotoaparáty

Nový smartphone vivo X80 Lite si zamilují všichni milovníci fotografií a videí. Díky úžasnému fotoaparátu s výkonným a energeticky úsporným hardwarem, budou všechny fotky jasnější a ostřejší než kdy dřív. Zásluhu má na tom 64Mpx zadní fotoaparát s ultrazvukovým snímáním OIS, který umožňuje snadno pořizovat vysoce kvalitní, superširokoúhlé záběry. Přední 50Mpx fotoaparát s funkcí automatického ostření dokáže ještě lépe zachytit selfie v akčních situacích, např. při běhu, autentické okamžiky s přáteli i přírodní panoramata.

Hvězdné záběry ve dne v noci

Při zachycení dokonalého záběru vás už nezastaví ani ta nejhlubší tma. Díky vylepšené funkci Super Night Mode můžete vesele natáčet a fotit u večerního grilování s rodinou, na party s přáteli i během brzkých ranních výletů v přírodě. S funkcí Noční portrét dostanou vaše selfies ve scenériích se slabým osvětlením nebo při nočním osvětlení úplně jiný rozměr. Vivo X80 Lite se pyšní také funkcí nočního videa, která umožňuje natáčet jasnější a čistší videa za šera či úplné tmy.

Štíhlý výkonný elegán s nepřekonatelnou výdrží

Díky mimořádně tenkému tělu vivo X80 Lite pohodlně padne do vaší ruky, kabelky i úzké kapsy u kalhot. Aby byl telefon i skvělým doplňkem, pyšní se šasi v živých, nadčasových barvách. Třpytivá zlatá Sunrise Gold se na slunci zbarví do sexy červenooranžové a se vznešenou černou Diamond Black budete dámou za jakýchkoliv okolností. Kombinace výkonného procesoru s nejnovější technologií chlazení a možností rychlého nabíjení učiní s tohoto smartphonu ideálního partnera připraveného doprovodit vás kamkoliv bude třeba.

Výhodná cena

Model X80 lite si mohou zákazníci pořídit za 10 999 Kč. K nákupu získají fotbalový míč vivo jako dárek. Proč míč? Vivo je totiž hrdým partnerem mistrovsví světa, které proběhne letos v listopadu v Kataru.

Více informací naleznete na www.vivo.com  nebo na IG vivo_czech

Fotogalerie
5 fotografií