Dámský batoh by měl být nedílnou součástí každého šatníku. Pouze s kabelkou do ruky či na rameno si tolik nevystačíte a crossbody kabelka zas nevyhovuje úplně každému. Nelze se tak divit, že spoustu dam už přešlo dokonce na 100% nošení batohů.

Kabelky tímto určitě neodepisujeme, ale možná přišel čas začít brát batohy ještě více vážně. Učebnice do školy už sice nebudou jejich hlavním obsahem, ale místo na svačinku si určitě ponechejte. Pokud vám tyhle dámské batohy padnou do oka, zaběhněte si pro ně na Rieker-eshop.cz – místo, kde se s originalitou rozhodně nešetří.

Dokonalá symetrie i ergonomie

Design není jen o tom, jak daná věc vypadá. Důležité je také samotné užití. No a když se oboje sejde v jednom produktu, je to prostě nádhera. Tenhle dámský batoh Rieker zdobí pravidelné linie, které si skvěle pohrají s vaší uměleckou duší. I když zrovna nepatříte mezi pravidelné návštěvníky galerií, tenhle model si vás získá.

Takové malé umělecké dílo přímo na vašich zádech. Díky prodyšnému materiálu si ho oblíbí i právě tahle část těla. A záda jsou přece na batohy těmi nejnáročnějšími odborníky, tak je uspokojte tím nejlepším.

Žádné čáry máry. Tyhle linie jsou designovým skvostem na každý den.
Autor: Rieker

Městský badatel

Perfektní varianta do městské džungle. Hodí se jak na průzkum nových uliček, tak na každodenní dojíždění. Originálnější zapínání batohu byste ale jen stěží pohledaly, co říkáte, dámy? A to jen na něm to dokonalé – i na rušné ulici s ním vystoupíte z davu. Na Rieker-eshop.cz si ho navíc pořídíte hned v několika barevných variantách.

Nepouštějte originalitu k vodě. S batůžkem od Riekeru zaručeně zazáříte!
Autor: Rieker

Každá barva má něco do sebe a všechny jsou něčím neobyčejné. Jako by vznikly přesně pro vás. Špetku originality váš šatník ještě snese. Tak už si v hlavě začněte skládat outfity, které si k tomuto městskému batohu obléknete!

V jednoduchosti je krása

A v Riekeru zase originalita. Dejte to všechno do jednoho hrnce a vznikne vám skvělý recept na perfektní dámský batoh – jen se mrkněte!

Do přírody i do města – batohy Rieker se nezaleknou žádné výzvy. A co vy?
Autor: Rieker

Dámský designový batoh lahodí laickému módnímu oku, nadšencům do minimalismu i perfekcionistům. A tohle krémové provedení zachutná i vašemu vkusu. Jednoduchý design doprovází přehledné vnitřní dělení, praktická přezka a jako topping zde najdete hladký svršek. Do deštivého podzimu jako dělaný!

Batohy Rieker si jdou vlastní cestou. I přesto se mohou protnout s těmi vašimi. Třeba už budete dále pokračovat společně. Seznamte se také s ostatními na Rieker-eshop.cz.