Co je aktuálně trendy?

I když si možná myslíte, že nejrychlejším způsobem, jak připravit svůj šatník na novou sezónu, je naplnit jej nejnovějšími módními kousky, které může rok 2022 nabídnout, chytří nakupující vědí, že klíčem k okamžitému zahájení nové sezóny jsou seriózní doplňky. A v této sezóně trendy kabelek 2022 preferují praktičnost a styl. Textura hraje klíčovou roli často v kombinaci s roztomilými háčkovanými a košíkovými vazbami nebo zdobenými detaily a výraznými třásněmi. 

Dobrá kabelka je nezbytností šatníku, ale zvolený design a silueta se budou lišit podle příležitosti a osobního vkusu. Pokud chcete mít vše po ruce, budete se muset poohlédnout po těch nejlepších crossbody kabelkách – nebojte se, je z čeho vybírat. A pokud se chcete inspirovat online i offline zároveň, můžete využít široké nabídky obchodů CCC. 

Autor: CCC Czech, s.r.o.

Tři horké trendy tipy

Jedním z letošních trháků je bucket bag. Klasická silueta se na přehlídkových molech objevila hned několikrát a je praktická i šik. Navzdory kompaktnějšímu vzhledu je většina kbelíkových tašek ve skutečnosti uvnitř docela prostorná, což z nich dělá perfektní tašku na den i noc. Chcete-li vymazlenější estetiku, vsaďte na moderní strukturované styly v elegantních neutrálních odstínech. Rozhodně tyto kabelky dámské outfity dělají elegantnějšími a přitom poskytují dostatek prostoru na vše, co potřebujete mít u sebe. 

A protože nastává doba večírků, byla přehlídková mola zaplavena party taškami, ze kterých vyzařoval lesk a kouzlo. Nicméně v módě nastala změna – od zdobených kamínků až po metalické povrchy. Už tyto kabelky neschováváme na večerní příležitosti, ale místo toho povyšujeme každodenní součást outfitů. Přidejte peříčko, flitry nebo třpytivý doplněk ke každodennímu outfitu a vytvořte stylový kousek, vhodný pro královnu.

Go big or go home je případ dalšího trendu kabelek. Pokud neradi cestujete nalehko, pak máte štěstí. Superveliká taška je zpět – takže si budete moci schovat všechny nezbytnosti, jako třeba výbavu do tělocvičny a svou nejlepší nepromokavou bundu do jediného stylového příslušenství. Fantazii se meze nekladou. Aktuálně je sportovní taška stejně trendy jako velká nákupní, takže si prostě vyberte dle svého stylu a užijte si podzim. 

Overzsize tašky mají nesporné kouzlo. Jsou totiž mnohdy nápaditější než běžné kabelky. Často lze měnit jejich velikost, můžete je složit i do velikosti balíčku kapesníků nebo z nich naopak udělat batoh. Designéři se v aktuální nabídce oversize tašek opravdu vyřádili, takže jistě najdete kousek, který se vám bude líbit a bude odpovídat vašemu stylu. Jednou z možností, kde najdete opravdu velký výběr, je eshop a nebo kamenná prodejna CCC.