Léto je v plném proudu a mnozí z nás si užívají volno v přírodě nebo na zahradě u bazénu. Ať už je váš letní odpočinek aktivní, třeba na vodě nebo pod širákem, eventuálně klidnější v domácích podmínkách, nevyhnete se občasným nehodám.

I letní relax může mít trhliny

Téměř každý vodák má zkušenost s poškozenou lodí, plovací vestou, sudem či vakem na vodácké nezbytnosti nebo s naštípnutým pádlem. Při aktivitách v přírodě se často nevyhneme odlomenému zrcátku u auta nebo trhlině ve stanu. Doma může unikat voda z bazénu, potrubí nebo nádrže na zachycování dešťové vody. Na trhliny, škvíry a mezery všeho druhu přitom stačí jediné – mít po ruce kvalitní opravné pásky tesa® Ultra Power.

Opravná páska, která si poradí i v náročných klimatických podmínkách

Opravné pásky si v posledních letech našly místo v nejedné domácnosti. Pokud je potřeba lepení v náročných podmínkách, jsou ale parametry běžných lepicích pásek nevyhovující. Působením počasí se totiž může páska po čase uvolnit a není voděodolná.  Pro dlouhotrvající efekt je tak potřeba použít jiné typy pásek. Společnost tesa® vyvinula robustní pásky, které si poradí i v extrémních situacích.

tesa® Ultra Power Clear
Autor: tesa tape s.r.o.

Opravné pásky tesa® Ultra Power Clear a tesa® Ultra Power Extreme představují pohodlné a bezpečné řešení při lepení plastu nebo skla. Jsou určené pro opravu nejrůznějších děr, škvír, mezer a trhlin. Díky silnému lepidlu drží pásky spolehlivě i na drsném povrchu nebo na textilu. Vysoká odolnost proti UV záření a extrémním teplotám je předurčuje i do náročných klimatických podmínek.

tesa® Ultra Power Extreme
Autor: tesa tape s.r.o.

Snadné řešení trhlin i pod vodou

Vodotěsná páska tesa® Ultra Power Under Water s kaučukovým lepidlem zvládne opravit nežádoucí trhliny a díry dokonce i pod vodou. Použít ji ale můžete i na suchém povrchu. Odolává UV záření a vysokým teplotám od −55 °C až do +93 °C.

Stejně jako všechny pásky tesa® Ultra Power se přizpůsobí jakémukoliv tvaru a objektu a snadno se s nimi manipuluje – stačí ji jednoduše odtrhnout a nalepit.

tesa® Ultra Power Under Water
Autor: tesa tape s.r.o.