Největší alternativní dodavatel na českém trhu

Jedním z takových dodavatelů je EP ENERGY TRADING, a.s., též známý jako epet. Jedná se o společnost, která dodává elektřinu a zemní plyn nejen domácnostem, ale i velkoodběratelům v České republice a na Slovensku. epet je součástí skupiny Energetický a průmyslový holding, a.s., jehož majoritním vlastníkem je český podnikatel a právník Daniel Křetínský. Díky ekonomické síle vlastníka, který disponuje vlastními zdroji energie, je společnost důvěryhodným partnerem, a to i v komplikované době, která zapříčinila pád několika významných dodavatelů energií.

V roce 2021 se stal epet vlastníkem dodavatele Dobrá Energie, s. r.o.,  a díky tomuto spojení se tak ve velikosti objemu dodané energie společnost stává největším alternativním dodavatelem energií na českém trhu, který obsluhuje více než 120 000 odběrných míst.

Autor: EP ENERGY TRADING, a.s.

Plyn i elektřina na jednom místě

Přemýšlíte nad změnou dodavatele energií? epet je férový a vstřícný dodavatel elektřiny a zemního plynu za výhodnou cenu. Smlouvu získáte vyplněním jednoduchého online formuláře z pohodlí domova, nebo si  přes poptávkový formulář na webových stránkách můžete nechat připravit nabídku na míru.

Zelenější domácnost

epet nabízí i zelenou elektřinu vyráběnou z čistě obnovitelných zdrojů. Stačí udělat pár kliknutí a můžete jet na zelené vlně. Tímto malým krokem přispějete k lepšímu životnímu prostředí a za tento dobrý skutek vám epet odpustí první rok poplatku za zelenou elektřinu.

Autor: EP ENERGY TRADING, a.s.

Důvody, proč zvolit epet:

  • Žádné chození na pobočku, vše se dá vyřešit online
  • Férové jednání a žádné skryté poplatky
  • Zodpovědný nákup a dodávka energií
  • Záruka stability a jistoty