Vrstvení je "cool" Ikonickými streetwear kousky bývají pánské mikiny, trička a kvalitní svrchní bunda. Vrstvěte tyto věci správným způsobem a získáte autentický streetwear look. Není na tom nic složitého! Nejlepší na tom je, že mikiny a trička můžete různě kombinovat, dokud nenajdete svůj osobní styl, a vaše vlastní preference barev. Stačí vám vlastnit jen minimum kousků k tomu, abyste vytvořili skutečně skvělé outfity.

Značkové oblečení ≠ stylový outfit

Jen to, že si na internetu najdete nejpopulárnější designérské streetwear značky ještě neznamená, že jste ovládli tento styl a stali jste se králem ulice. Přesně takhle to totiž fungovalo kdysi. Mnozí pořád chtějí aby byly značky, které nosí uznávány, a aby bylo vidět, že nosí pouze oblečení od těch nejzvučnějších jmen. Pokud vám však záleží i na vašem outfitu, logo není všechno. Primárně byste měli nosit věci, které vám nejvíce vyhovují a které v rámci vašeho outfitu tvoří jeden celek. Stavte třeba na nenápadnou pohodlnou značku Tommy Hilfiger, která nejen dobře vypadá, ale jejich oblečení je i funkční. Koukněte se třeba na Tommy Hilfiger na answear.cz.

Autor: answear.cz

Králové trendy tenisek

Pokud jde o streetwear, skutečně platí, že boty tvoří outfit. A konkrétně to znamená dobré a stylové tenisky. Velmi drahé tenisky. Navíc, někdy je obtížné držet krok s neustále se vyvíjejícími se trendy a obrovským množstvím nových designérů na trhu. Pokud nechcete každých několik měsíců kupovat nové tenisky vyhovující aktuálnímu trendu, investujte do pohodlných a neutrálních tenisek, které snadno zkombinujete s jakýmkoli outfitem.

V zimě je potřeba myslet i na to, že potřebujeme teplou obuv - kterou tenisky, ať už chceme, nebo ne, nejsou. Naštěstí stejným způsobem uvažují i ​​módní návrháři, proto do této oblasti přinesli nový trend – boty a polobotky.

Zvolte volný střih

Nosíte-li streetwear módu, neměli byste se příliš zabývat siluetou, ani těsným oblečením https://answear.cz/k/on/obleceni, které obepíná postavu. Streetwear má být ležérní a pohodlný, je proto vhodnější zvolit volnější střih. Samozřejmě, není nic špatného na tom, pořídíte-li si vypasovanější svrchní bundu, aby lépe ladila s tvarem vašeho těla, ale oblečení by obecně mělo na vás mírně viset a nechat vám volný pohyb.

Kvalita na prvním místě

Ležérní oblečení se může snadno stát streetwearem, pokud je vyrobeno z kvalitní látky. Pokud například hledáte pohodlné tepláky, kvalitní materiál a spolehlivá značka, je dokážou proměnit na základní kousek vašeho městského outfitu. Stejná logika platí i pro mikiny s kapucí, trička a kalhoty. Levnější látky a nudný design si nechte na doma. Investujte do kvalitních materiálů, díky kterým vytvoříte perfektní streetwear outfit, a který můžete bez studu nosit i na ven.