Vymyslete to za mě

To si občas řekne každý. Občas chybí nápad nebo dokonce představa, co by se blízkému člověku líbilo pod stromeček. Pokud si nepotrpíte na překvapení, tak nejjednodušší cesta je, se dotyčného zeptat, co by si přál. Pokud si ale chcete dopřát překvapení, které potěší, zkuste využít letošního speciálního dárkového rádce, který vás provede po dárkovém světě bez strastí. Najdete tam tipy na originální věci, které vaši blízcí určitě ještě nedostali. Nečekejte tipy na knihy nebo parfémy, ale na originální kategorie, které letos pofrčí. 

Trendové Vánoce 2020

Jsou klasické dárky jako kniha, dobré víno nebo šperky, které se neomrzí a jsou pořád dost v popředí zájmů. Zkuste letos ale objevit další zajímavosti, které oživí vánoční rituál. Letos mezi ně patří vymoženosti ze světa technologií jako jsou kamery do auta, bezdrátové nabíječky nebo bezdrátová sluchátka. Vzhledem k aktuální situaci budou oblíbené i věci pro zdravé stravování a zdarvý životní styl – smoothiovače, chytré hrnce nebo cokoliv na domácí cvičení. 

Pořád tápete?

Pokud pořád nevíte, výběr dárků vám usnadní pomocník Heureky. Najdete na něm TOP kategorie vybírané na základě datové analýzy. Díky filtru snadno nastavíte profil obdarovaného člověka – pohlaví, věk a cenové rozmezí. Následně si projedete nabídku, jednoduše z obýváku objednat a hurá – máte vyřešené letošní Vánoce.  Nebo to můžete brát jenom jako inspiraci. Rozhodně to vyzkoušejte! Takový dárkový průvodce vám usnadní práci a nestane se, že byste šlápli s výběrem vedle.