Víc, než pálivé zlato

Společně s platformou HitHit přináší možnost nákupu pepřových dárků, které potěší svou originalitou, a ještě pomohou tam, kde je to nyní zapotřebí - český dovozce Kampotského pepře odvádí veškerý zisk z prodeje produktů na podporu rodin v Kambodži a výrobou dárkových sad zase podporuje české firmy a malé živnostníky.

Unikátní pepřové odměny z kvalitních českých materiálů

Kromě nákupu Kampotského pepře si tak můžete pod stromeček nadělit pepřové čokolády, jeden z limitovaných .pepper..ginů se svým unikátním číslem, vyrazit na luxusní večeři od uznávaného šéfkuchaře Matteo De Carli nebo si zakoupit ručně vyráběný mlýnek na pepř z českého masivu s vlastním jménem. Dárky budou k dispozici už jen posledních pár dní exkluzivně zde. 

Autor: pepperfield.cz

„Snažíme se ale pomáhat i doma v ČR - všechny naše dárkové sady jsou vyrobeny z nádherného českého skla či dřeva, malými českými firmami, živnostníky a šikovnými lidmi, takže se vám do rukou dostane vždy unikátní ručně vyráběný dárek. Pokud už mají lidé utrácet za vánoční dárky, tak by měly pomoci i někomu dalšímu,“ říká David Pavel, spoluzakladatel .pepper..field.

Nakoupit dárky v kampani můžete zde.

O .pepper..field  

Česká značka .pepper..field jako první přivezla do ČR nejlepší pepř světa – Kampotský pepř, který vykupuje bez prostředníků za férové ceny od malých farmářských rodin. Vzácný Kampotský pepř vyniká svou chutí – díky chráněnému označení PGI bylo teritorium Kampot v Kambodži vyhlášeno za nejvhodnější k pěstování pepře celosvětově.