Všichni fotbaloví fanoušci už netrpělivě očekávají začátek základní fáze Ligy mistrů. Ikonická hymna nejlepší klubové soutěže na světě se rozezní už v polovině září a digitální televize O2 TV jako jediná přinese všechny zápasy od skupin až po grandiózní finále.

Pro českého diváka patří letošní ročník mezi vůbec nejatraktivnější, jelikož po dlouhé době se můžou příznivci těšit na výkony českého zástupce. Plzeňská Viktoria postupně poměří síly s CSKA Moskva, AS Řím a světovým velikánem Realem Madrid!

Užijte si každý okamžik

Tuto kompletní fotbalovou show si vychutnáte exkluzivně na kanálech O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Díky moderní televizi O2 TV navíc nepřijdete o žádný fotbalový okamžik.

Exkluzivní funkce multidimenze vám umožní přepínat si mezi jednotlivými zápasy, cokoliv si zastavit, přetočit nebo nahrát. To vše až na čtyřech různých zařízeních - tedy na televizi, počítači, v telefonu nebo tabletu.

O2 TV myslí nejen na fotbalové fanoušky.
Autor: O2

Ligou mistrů však sportovní nabídka rozhodně nekončí. Pouze v O2 TV na vás čeká česká fotbalová FORTUNA:LIGA, atraktivní hokejová extraliga, kompletní ženský tenisový okruh WTA, basketbalová Euroliga a Liga mistrů, exkluzivní zábavná show TIKI-TAKA, galavečery MMA a motoristické sporty.

Kde O2 TV naladím?

O2 TV je dostupná pro všechny domácnosti s připojením k internetu. Stačí připojit set-top box O2 TV k síti a propojit jej s televizí. Můžete se dívat s celou rodinou a užívat si mnoha funkcionalit O2 TV, jako je sedmidenní zpětné zhlédnutí nebo možnost sledovat televizi až na čtyřech zařízeních současně.

Novinkou je balíček O2 TV Sport Pack. Aktivování této služby vám zpřístupní exkluzivní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis doplněné o ČT Sport na 30 dní, sledovat je můžete na webu O2TV.cz nebo v aplikacích O2 TV. 

O2 TV Sport Pack si můžete pořídit již za 199 Kč měsíčně.

Vše o O2 TV najdete na webu o2.cz/tv nebo na lince 800 02 02 02.

Advertisement