Huawei Y5 II Dual-SIM - Levný kousek s perfektním výkonem

Autor: HURAMOBIL.CZ
Prvním zástupcem je oblíbený Huawei Y5 II, který se stal jedním z nejprodávanějších telefonů na eshopu Huramobil.cz. Smartphone zaujme hlavně moderním vzhledem, praktickými rozměry a kompaktním 5” IPS displejem, který je dobře čitelný i na ostrém slunci. U telefonu také oceníte rychlý a svižný čtyřjádrový procesor s 1GB RAM operační pamětí. Nechybí podpora dvou SIM karet a nejrychlejší 4G LTE internet. Pro zachycení všech krásných životních momentů je vždy připraven 8MPx fotoaparát s bleskem. Pokud ale dáváte přednost focení selfie, má mobil přední 2MPx fotoaparát také s bleskem. Můžete tak bezproblémů vyfotit selfie i v noci! Na vnitřní paměť telefonu (8GB) si pak všechny fotky uložíte a pokud vám nebude stačit, rozšíříte jí pomocí karty MicroSD až do 128GB.

Huawei Y5 II je skvělý telefon za velmi nízkou cenu. Ocení ho náročnější uživatelé, tak i školáci.

Toužíte po více informací?ch Podívejte se na Huramobil.cz videorecenzi zde!

Hyundai Cyrus HP403Q - Nejlevnější odolný mobil na trhu!

Autor: HURAMOBIL.CZ

Hyundai Cyrus HP403Q splňuje všechny náročné požadavky uživatelů na outdoorový telefon a navíc Huramobil.cz ho má za nejlepší cenu na trhu! Tento kousek se chlubí dlouhou výdrží (baterie 3000mAh), pogumovanou konstrukcí a odolností proti vodě a prachu (certifikát IP68) a zabudovanou vysílačkou. Díky té nemusíte řešit signál mobilních operátorů a na výletě si zavoláte pohodlně a zcela zdarma na vzdálenost až desítky kilometrů v povoleném pásmu PMR. O výkon bez sekání se stará čtyřjádrový procesor a 1GB RAM paměť. Fotografie zachytíte s 8MPx zadním a 5MPx předním fotoaparátem. Fotky si pak prohlédnete na 4” displeji s HD rozlišením. 

Huawei Y3 II Dual-SIM - Kvalita za super cenu

Autor: HURAMOBIL.CZ

Malý a výkonný mobil, takovou přezdívku si vysloužil Huawei Y3 II. To pro jeho malý 4,5” IPS displej, který skvěle padne do ruky. Jeho ovládání je přehledné a jednoduché. Zvládne to tak i nenáročný uživatel, který se rozhodne pro první chytrý telefon. Jistě si oblíbíte focení selfie nebo svého okolí s hlavním 5MPx fotoaparátem a předním 2MPx fotoaparátem. S nimi hravě zachytíte vše, co potřebujete. Samozřejmostí je baterie s výdrží až dva dny!  Huawei Y3 II je také vybaven rychlým 4G LTE a podporou dvou SIM karet. Na konec vás potěší určitě nízká cena. To vše dělá z Huawei Y3 II perfektní kousek pro nenáročné uživatele, kteří ocení hlavně malé rozměry a jednoduché ovládání.

Chcete více informací? Podívejte se na Huramobil.cz videorecenzi zde!

ASUS ZenFone Go - Super designovej telefon

Autor: HURAMOBIL.CZ

Většina z nás si určitě potrpí na telefony, na které bezproblému fungují, ale zároveň dobře vypadají. Proto jsme do našeho výběru zařadili tento designový telefon za super cenu ASUS ZenFone Go. Vše, co vás zajímá, si prohlédnete na kompaktním 5” displeji, který kryje odolné sklo čtvrté generace Gorilla Glass. Fungování bez sekání, to je přáním každého uživatele. Asus ZenFone Go běží na čtyřjádrovém procesoru a 1GB RAM paměti. Zvládne tak spustit i náročnější aplikace nebo hry. Vnitřní paměť 8GB pak můžete rozšířit pomocí microSD karty až do kapacity 64GB. S touto výbavou telefon funguje rychle a svižně. ASUS ZenFone Go má také parádní 8MPx fotoaparát s LED diodou a přední 2GB. Baterie s kapacitou 2 600mAh vydrží v pohodě celý den a v pohotovostním režimu dokonce skoro dva týdny. 

Nokia 230 - Nejlepší klasický mobil

Autor: HURAMOBIL.CZ

Posledním telefonem v našem výběru je jednoduchý tlačítkový kousek Nokia 230. Na telefonu si na první pohled všimnete nejen tlačítek, ale také velkého 2,8” barevného displeje. Vylepšený kovový design zase potěší milovníky designu. Tlačítkové telefony jsou známé hlavně svou dlouhou výdrží, Nokia 230 není výjimkou. Baterie s kapacitou 1 200mAh zajistí výdrž až 22 dní! Cože Tenhle mobil má selfie fotoaparát? Ano,je to tak!  Mobil má zadní a přední fotoaparát s rozlišením  2MPx! Můžete si tak jednoduše zachytit sebe nebo své kamarády. Telefonu nechybí LED svítilna, FM rádio, funkce Dual-SIM, a také možnost surfovat na internetu nebo být na Facebooku. Telefon se vyznačuje jednoduchým a spolehlivým ovládáním a super výdrží. Prodává se ve verzi Dual-SIM a Single-SIM