Nafukovací člun představuje skvělou formu zábavy a relaxace při pobytu u vody. Pokud Vás už nebaví jen tak ležet na dece, vyražte vstříc novým zážitkům nebo se nechte jen tak unášet proudem s krásným výhledem z vodní hladiny. Nafukovací čluny jsou lehké, skladné a připravené k použití během pár minut.

Stačí je pouze nafouknout a můžete vyrazit. Stejně jednoduše je pak také vyfouknete. Důraz je kladen nejen na jejich praktičnost, ale také na bezpečnost. Nafukovací čluny jsou vyráběny z velmi kvalitních materiálů, které odolávají slunci, slané vodě i chemickým látkám.

Nafukovací čluny jsou ideálním společníkem na dovolenou k vodě, moři
Autor: Sportnanetu.cz

Na internetu dnes objevíte nafukovací čluny řady výrobců, které lze pořídit nejen samostatně, ale také v cenově výhodných setech. Ty většinou obsahují kromě samotného člunu i pumpu pro nafouknutí a pádla. V e-shopu Sportnanetu.cz koupíte obě varianty člunů za skvělé ceny. Ke každému z nich navíc obdržíte opravnou sadu pro případ poškození jako dárek.

 

Náš TIP: Nafukovací člun BESTWAY Hydro-Force RX-4000 set

Nafukovací čluny jsou ideálním společníkem na dovolenou k vodě, moři
Autor: Sportnanetu.cz

 

Tento nafukovací člun patří mezi nejprodávanější modely značky BESTWAY. Je určen pro 2 dospělé osoby. Balení obsahuje kromě samotného člunu i výkonnou pumpu pro rychlé nafouknutí a plastová pádla.