Ať chcete pořídit bruslený svým blízkým jako vánoční dárek, nebo sami potřebujete nové, vyplatí se nakupovat prostřednictvím internetu.  Stejně jako v kamenných obchodech tady nabízejí předsezonní slevy, ale v e-shopech jsou mnohem vyšší.

Na stránkách Sportnanetu.cz najdete vůbec největší nabídku, často za méně než polovinu běžné ceny tady navíc pořídíte brusle pro celou rodinu. Najdete tu klasické dětské, dámské i pánské brusle stejně jako ty, určené pro krasobruslení nebo hokejové.

Náš tip: Dětské brusle Spokey Kiddy Panda

Dětské brusle na led SPOKEY KIDDY PANDA
Autor: sportnanetu.cz
Brusle, které kromě mnoha dalších najdete v nabídce portálu Sportnanetu.cz mají dětskou grafiku, jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Důležíte je také to, že mají předem broušené atestované ostří z uhlíkové oceli. Pěnové polstrování s umělým zateplením chrání nohu dítěte před zimou.

Něco pro dámy: Super  brusle Spokey Floice

Dámské zimní brusle SPOKEY FLOICE
Autor: sportnanetu.cz
Dámy si mohou například pořídit v e-shopu Sportnanetu.cz zimní brusle Spokey Floice, které  mají zpevněný a precizně nýtovaný nůž, který zaručuje jistotu v kontrole pohybů. Navíc jsou dámské zimní brusle charakterizovány skvělými jízdními parametry, atraktivním vzhledem a pohodlím. Vysoce kvalitní materiály zajišťují stabilitu a pohodlí jízdy. Anatomická vložka zabraňuje odření.

Kompletní nabídku zimních bruslí najdete ZDE

Fotogalerie
3 fotografie