Střih jako na míru!

Oblek? Samozřejmě! Košile? Může být! Málokdo si ale nechává na míru ušít pánské džíny! Pro to, abyste našli ty pravé, které vám budou perfektně sedět a zároveň budou splňovat povinnou položku "trendy" je potřeba chvíli hledat. Toto hledání se ale zatraceně vyplatí!

Začínejte délkou. Vaše nové džíny by neměly být zbytečně dlouhé a rozhodně byste je neměli mít až na zem. Bohatě postačí, když vám budou asi z jedné třetiny zakrývat váš nárt. S příliš dlouhými kalhotami je potíž. V první řadě vám výrazně zkrátí nohy, v té druhé jsou nepraktické, protože se víc špiní a časem se začnou párat. Zkrátka a dobře vyhlaste STOP zbytečně dlouhým džínům!

To, jak vám džíny sedí poznáte na první dobrou, buď se v nich cítíte pohodlně, nebo nikoli. A pohodlí je samozřejmě to, o co kráčí! Pokud hledáte klasiku, kterou můžete vynést prakticky kamkoli, sáhněte po rovném střihu. Ten sluší snad každému typu postavy a rozhodně v něm neurazíte.

Posilujete a chcete, aby to ostatní viděli?

Pak jsou pro vás ideální slim džíny, které velmi těsně obepínají váš vydřený zadek a nohy. Ty se nebojte obléct i ve zkrácené variantě, klidně ke kotníkům. Ale pozor! Hodí se jen k některým (spíš neformálním) příležitostem. Podobné je to s extra volným střihem a nízkým sedem. Po těchto kalhotách sáhněte v případě, že máte vyšší postavu. V opačném případě vám mohou pár centimetrů ubrat. 

A co zbytek?

Džíny sami o sobě o vašem stylu příliš mnoho neřeknou. Jinak je to ale se zbytkem vašeho outfitu! Potřebujete být za elegána? Doplňte své oblíbené džíny o košili, sportovní sako a pánské polobotky. Nejlépe v hnědé kůži, samozřejmě. Jen dávejte pozor, k jaké příležitosti je chcete vynést. Na příliš formální události, jako jsou například svatby se džíny rozhodně nehodí, ať je váš svršek sebeelegantnější!

Autor: Envato Elements

Jste vyznavači sportovního stylu? Mikina a tričko tvoří v kombinaci s džínami nesmrtelnou klasiku! Doplňte je o pohodlné sportovní boty, třeba sneakers, od vaší oblíbené značky a skvělý outfit na nedělní výlet je na světě! Na hlavu nasaďte kšiltovku a můžete směle vyrazit!  

I pro milovníky extravagance se mezi džínami určitě něco najde! Individualismu se meze nekladou. Pokud vaše srdce touží po dvoubarevných džínách, kalhotách s různými aplikacemi nebo třeba nášivkami, klidně po nich sáhněte. I v této podobě budou totiž letos džíny in a vy budete vypadat jako znalý módní guru. 

No a pokud jsou pro vás džíny stále málo pohodlné a svůj volný čas raději trávíte v ještě o něco pohodovějším oblečení, pak vám už nezbývá nic jiného, než si koupit teplákové kalhoty. Prozkoumejte nabídku svých oblíbených značek a uvidíte, že pohodlnější kalhoty na výlet si jen těžko přát!