Nás tohle všechno baví, je to práce, ale taky koníček, který milujeme. Snažíme se s klienty být nablízko, hodně se spolu bavíme, trávíme spolu čas i mimo gym, jezdíme na soustředění. Není to jen o cvičení, i proto jsme přišli na svět s vlastním kafem a oblečením. Tohle našemu gymu dává něco navíc, tohle nás spojuje. Proto si myslím, že se nám taky daří, lidi vidí, že z nich netaháme jen peníze a tím to pro nás končí,“ říká Tomáš Steinhart, majitel Fitness Bitvení pole.

Kde se dá koupit speciální nápoj Benchpresso?

Hned vedle vchodu do Fitness Bitevní pole a to v restauraci La Cucina! Složení nápoje je doslova neprůstřelné a je sestaveno z himálajské receptury, která v sobě skýtá kvalitní kávu, skořici, přepuštěné máslo a MCT olej. Jedná se tak o jedinečný biohacking drink, který zlepší vaší pozornost a výkonnost, a navíc vám dodá kvalitní enegii. Vhodné před tréninkem či po tréninku, tento elixír nalezneš na Praze 7 pouze a jen u nás. Tak na zdraví!

Bitevní merch je dostupný ve třech barevných variantách

Fitness Bitevní pole má vlastní merch! Trika jsou v pánském a dámském provedení ve velikostech XS-XL. Kvalitní bavlna a potisk vyráběný nejnovější technologií ho dělá prakticky nezničitelný a vhodný pro každou bitvu. Ideální do bitevního gymu.

Ve videu učinkují MMA zápasníci Matúš Juráček, Martina Jindrová a zakladatel kaocko.cz, Libor Kalous.

„Nechtěli jsme pustit ven něco, za čím si nebudeme stát.“

Jsem spokojený, zase se potvrdilo, že když vás něco baví, ukáže se to na výsledku. My, ve Fitness Bitevní pole bojujeme se železem, ale máme srdce, které se snažíme otevírat i svým klientům. Novinky odráží naplno aspekty našeho gymu, čímž jsou styl, originalita, skvělá káva a kvalitní cvičení,“ dodal spokojený majitel.

V současnosti probíhá revize webových stránek a merch lze zakoupit přímo na pobočce Fitness Bitevní pole, sídlící v Tusarově ulici na Praze 7.

Fotogalerie
6 fotografií