Při změně dodavatele elektřiny nebo plynu se mění jen smlouvy a vyúčtování. Elektroměry, plynoměry, dráty nebo plynové vedení zůstávají stejné. Samozřejmě je otázka, kam přejít...

Blesk doporučuje ceník od společnosti epet s názvem SPECIAL 30, který vznikl 1. července při příležitosti 30. narozenin deníku Blesk. Jak Blesk informoval, v porovnání s ceníky největších hráčů na trhu je pro nové zákazníky v době drahých energií nejvýhodnější! K tomu se navíc zúčastníte soutěže, ve které můžete vyhrát energie na celý rok zdarma, nebo 20 tisíc korun slevu z ročního vyúčtování!

Přejít k novému dodavateli není nic složitého. A hlavně se to často vyplatí. „Topíme, vaříme, máme i bojler. Roční spotřeba je asi 13 MWh. Spočítal jsem úsporu asi 8 tisíc oproti současné ceně svého dodavatele, která půjde zřejmě ještě nahoru,“ řekl Blesku Jiří Januška, jeden ze čtyř výherců soutěže.

Jak na to?

Nejprve si zjistěte u svého současného dodavatele, kdy vám končí smlouva.

Poté už stačí zavolat na bezplatnou linku 800 70 71 71.

● Operátoři vám pomohou vyplnit formulář, který vám následně přijde na e-mail.

● Vy si zkontrolujete všechny údaje a následně jej podepíšete myší nebo touchpadem na notebooku a kliknete na tlačítko »ODESLAT«.

Pokud chcete mít vše nejprve tzv. černé na bílém, stačí zaškrtnout tlačítko „Chci poslat smlouvu k podpisu e-mailem“. V tom případě vám přijde smlouva na e-mail. Tu si vytisknete, podepište a odešlete do společnosti epet.

● Nic dalšího dělat nemusíte. Dodávku u stávajícího dodavatele ukončí na základě plné moci epet.

● Společnost epet vám následně zašle na e-mail potvrzení o zpracování smlouvy včetně termínu zahájení dodávek.

● Jakmile vám skončí dodávka od stávajícího dodavatele, rovnou na ni naváže dodávka od společnosti epet.

Volejte, nebo pište

Chcete mít nový ceník, ušetřit, a ještě se zúčastnit soutěže o energie na rok zdarma? Informujte se u epet na telefonní lince 800 70 71 71 v pracovních dnech od 8 do 17 hod., nebo pište na e-mail smlouva@ epet.cz. Společnost epet za vás vyřídí vše potřebné. Pomůže s přechodem od stávajícího dodavatele atd. Další informace najdete i na webu www.epet.cz/blesk.

Ceník SPECIAL 30 vznikl při příležitosti 30. narozenin Blesku. Se všemi podrobnostmi ho najdete na www.epet.cz/blesk.

Firma epet patří pod společnost EPH, a.s., jejímž většinovým vlastníkem je Daniel Křetínský, který je také akcionářem vydavatelství Czech News Center, pod které spadá deník Blesk. Energie dodává od roku 2005 a zajišťuje dodávku pro více než 130 tisíc odběrných míst.

Vyhrajte energie na rok zdarma!

Noví zákazníci mají možnost vyhrát energie na celý rok zdarma, nebo slevu 20 tisíc na roční vyúčtování. Soutěž potrvá až do 16. září. Budete mezi deseti vylosovanými, kteří pořádně ušetří?

PODMÍNKY SOUTĚŽE

Pokud noví zákazníci podepíší se společností epet smlouvu na ceník SPECIAL 30, připravený přímo pro akci s Bleskem, mohou se zúčastnit soutěže o rok energií zdarma. Produkt je určen pouze pro domácnosti.

Losovat se bude ještě 6 výherců (4 se losují 1. září a 2 se vylosují 30. září).