Cris Pello vůbec neumí zpívat, ale za to umí křupat! A od chvíle, kdy se o tom dozvěděla světová veřejnost, je úplně na roztrhání!

"Když jsem se to dozvěděla, byla jsem nejdřív trochu zklamaná, ale pak jsem si to křupání začala užívat." svěřila se nám namlsaná prezidentka fanklubu Cris Pella, paní Sládečková.

"Je úžasný, i když nezpívá, stejně ho budu vždycky milovat!" odpovídají jedna přes druhou ženy, které se ke Cris Pellovi dostaly tak blízko, že se ho mohly nejen dotknout, ale doslova vychutnat.

"A nevadí vám, že má dvě tváře? Jednu temnou a druhou světlou?" ptal se náš redaktor těsně před tím, než se na hlavní hvězdu večera vrhly davy dívek. "To je na něm vůbec nejlepší!" dostalo se mu nedočkavé odpovědi a pak už bylo jen slyšet vášnivé křupání. Cris Pello totiž vůbec není zpěvák, ale ta nejfantastičtější pralinka od Milky. Vanilková nebo čokoládová, tak dobrá a křupavá, prostě na roztrhání. Dejte si!

Doufáme, že vás článek pobavil. A pokud byste se chtěli dozvědět více o nových pralinkách Milka Crispello podívejte se na Milka fanpage http://www.facebook.com/Milka.cz.sk