Ovocný ráj
Ingredience: polosladké moravské Zweigeltrebe rosé, jahody, borůvky, meloun, led z jemně perlivé vody, třešňový sirup
Vzhled: whiskovka se lžičkou uvnitř, vzhledně poskládané ovoce působí v protikladu s kostkami ledu velmi svůdně

Postup přípravy:
Do sklenice vložíme led z jemně perlivé vody, na něj na kousky nakrájený meloun, jahody, borůvky a zalijeme vínem. Vše zakápneme třešňovým sirupem.
Hodnocení sommeliéra Milana Krejčího:
Vzhledně poskládané ovoce působí v prokladu s kostkami ledu velmi elegantně. Chuť je velmi svůdná a když zavřete oči, postupně na vaše chuťové buňky budou působit všechny ovocné ingredience. Celou linii chuti provází patrný tón zralého melounu, jako symbolu pravého léta. Jahody, borůvky a charakter polosladkého Zweigeltrebe tvoří skvělou sexy chuť, která vám může osvěžit protančenou letní noc.
Více informací o růžových vínech naleznete na www.ruzove.cz.