Zatímco Anička Slováčková bojuje s návratem rakoviny prsu, Lucie Levá i v tak mladém věku prodělala rakovinu střev a nedávno také další operaci. Stejně jako Anička i ona nyní podstupuje náročné chemoterapie, které jsou spojeny s vypadáváním vlasů, únavou, psychickou nepohodou a nevolnostmi.  

Holky se teď spolu sešly, aby jedna druhou podpořily a sdílely vlastní pocity z boje se závažnými chorobami. Vždyť sdílená starost je poloviční starost. „Krátkovlásky! Život nám ve stejný čas oholil hlavu…když móda zavelí… tak musíš! Když tě spojuje účes a stejný prášky na nevolnost, tak je to jasný spříznění!“ napsala ke společné fotce Lucie Levá.

Ta také přiznala, že období, které teď prožívá, je opravdu těžké. „Hlavně psychika mě zlobí, takže většinu dne prospím. Stále hledám cesty, jak si zlepšit psychiku. Plně si uvědomuji, jak moc je důležitý mít radost ze života,“ vyznala se Lucie a dodala, že radost jí opět dělá focení, díky kterému vyráží ven mezi lidi. „Být stále doma je velmi stresující,“ uzavírá Lucie.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený •Lusiet• (@lusiet_leva)

 

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií