Oslava proběhla v restauraci, malá alba byla obklopená širokou rodinou. Na své narozeniny se těšila několik týdnů dopředu. „Jsou jí čtyři a moc dobře to ví, protože už několik dní, i když se jí nezeptáte, ukazovala svou malou ručku se čtyřmi prsty,“ usmívá se italský gay, který dal opuštěnému děvčátku domov. „Oslavovali jsme s celou rodinou, některé strýce jsme neviděli celé měsíce,“ přiznává.

Adopci přitom Luca Trapanese rozhodně nechápe jako obdivuhodný čin. „Často mi říkají, že jsem adopcí Alby udělal dobrou věc. Moje otrávená odpověď je vždy stejná! Být rodičem není nikdy milé gesto, je to volba,“ popisuje na sociální síti Trapanese, jehož příběh sleduje téměr 440 tisíc fanoušků! A dodává, že ho přítomnost holčičky změnila jednou provždy.  

„Nedokážu si představit, že bych se vrátil zpátky, ani si nepamatuji svůj život před Albou. Změnila můj život a dala mu vysoký smysl,“ píše dojatý Luca.

Alba si teď užívá prázdniny se všemi radovánkami, které k tomu patří. Dovádí na pláži a hraje si. „Je to přírodní síla. Nikdy se neunaví! Má ráda život a žije ho naplno,“ uzavírá Luca Trapanese.

Fotogalerie
23 fotografií

Poslechněte si několik tipů a rad od Jakuba Klingohra, jak zvýšit šanci na početí dítěte.