Ani koronavirová pandemie, která prověřila mnoho vztahů (a leckteré také ukončila), neovlivnila lásku hokejového útočníka Daniela Přibyla a herečky Moniky Timkové, známé třeba z pohádky Princezna a písař, seriálu Kameňák či filmové verze „seryjálu“ Vyšehrad. 

Přestože předtím dlouhou dobu randila s hercem Jakubem Štáfkem (jenž je dnes již hrdým otcem, v dubnu letošního roku se dočkal dcerky Olivie), partnerské štěstí našla až u Přibyla. Pořád vrkají, jako kdyby to bylo včera, co se dali dohromady. A přitom, jak herečka ve svém komickém příspěvku na instagramu popsala, jsou oba každý docela jiný. Nicméně neříká se, že se právě protiklady nejvíce přitahují?

„Tohle jsme MY. On - pije jedině neperlivou vodu. Já - miluju perlivou. On - ve společnosti zásadně nemluví a když, tak velmi potichu a až tak po hodině. Já - mluvím pořad (možná z nervozity a možná taky ne) a hodně nahlas a HNED. On - se na koncertě vždycky postaví co nejdál, chce prý mít přehled. Já - musím být co nejblíž, možná protože blbě vidím, ale spíš protože chci být vždycky co nejblíž všemu. On - všude zavírá okna. Já - všude otvírám okna. On - si vždycky všechno děsně dlouho promýšlí. Já - zásadně dělám všechno hned a impulsivně. Oba - milujeme červené víno… UFF!“ vypočítávala.

VIDEO: Expartnerka Štáfka Monika Timková: Ukázala nového přítele! Kdo to je? 

Video
Video se připravuje ...

Expartnerka Štáfka Monika Timková: Ukázala nového přítele! Kdo to je? David Turek, Aleš Brunclík

„ALE! I přes všechny tyhle zdánlivě neslučitelné rozdíly do sebe zapadáme jako puzzle! Když je potřeba, dám si neperlivou vodu a stoupnu si k němu až na úplný konec a mlčím s ním. Jo, dá to hodně velké přemáhání, přiznávám. Učím se s ním neutíkat od problémů, ale chápat, proč ten problém vznikl a že vlastně ani nic jako problém neexistuje. Děkuju za tebe, nahoru, dolu, životu, tobě a tak…“ vyznala se sportovci, který se do ní zamiloval poté, co ji viděl hrát během Letních shakespearovských slavností. „Napsal mi, že jsem se mu líbila, začali jsme si psát a vyvinulo se to v krásný vztah,” popsala začátek jejich romance Timková v dubnu 2018.

Moničino dojemné vyznání na sociální síti se dočkalo celé řady kladných reakcí i lajků od kolegů z herecké branže – například od herce Karla Zimy (49) či hereček Terezy Brodské (53) a Adély Gondíkové (47). „A víte, co mi na tohle moje insta vyznání lásky řekne? ‚No hlavně si na tohle vzpomeň, až na mě budeš řvát, že už spolu nic nezažíváme a že mě nemáš ráda‘,“ podotkla Timková hořce. „A bude mít asi pravdu, ale bude rád… Musí! Protože si nemůže stěžovat,“ vtipkovala a fotku z výtahu, u níž si vylila srdéčko, opatřila všeříkajícími hashtagy „jestli to nebude láska“ a „i dva jsou rodina“.

Fotogalerie
38 fotografií