Pohlcovače pachů nestačí

Jestli si myslíte, že problém vyřeší chodit kouřit na balkon, lodžii, dvoreček nebo zahrádku, jste na omylu. Vaše šaty natáhnou cigaretový dým jako houba a jakmile vejdete zpátky do místnosti, spolehlivě ji zamoří.

Naše babičky zkoušely vypudit následky dědečkova bafání použitím octa, cibule či lógru z kávy. Valný účinek to ale nemělo. Naděje svitla až novodobým hospodyňkám s příchodem moderních pohlcovačů pachů. Aromatické osvěžovače vzduchu, vonné svíčky či aromalampy sice domov úžasně provoní, ale cigaretový zápach jen na chvíli zamaskují. Dlouhodobě ho odstranit nedovedou. A tak je musíte znovu a znovu aplikovat, což, podle některých výzkumů, může u oslabených jedinců vyvolat alergické reakce.

Autor: V2Cigs

Zkuste něco nového

Pokud se i přes všechny zdravotní následky, které vám hrozí, nedovedete svého zlozvyku zbavit, ale zároveň byste chtěli mít voňavý příbytek, zkuste to s elektronickou cigaretou. Je to jediný způsob, jak ve vlastním bytě holdovat své zálibě bez kouře, dehtu, popela a hlavně bez charakteristického zápachu. Bílý dým, který při kouření e- cigarety vzniká, není cítit, je to pára z nikotinové náplně. U ovocných příchutí dokonce ucítíte lehký, příjemný odér.

Autor: V2Cigs

Významná úspora

E-cigareta vás kouřit neodnaučí, ale velkým plusem je, že své okolí nevystavujete nebezpečí pasivního kouření a že oproti klasickým cigaretám výrazně ušetříte. Zvlášť, když využijete slevy v internetových obchodech. Zkuste se podívat třeba na stránky www.v2cigs.cz, kde právě teď můžete získat 30% slevu na všechny produkty. Při objednávce stačí zadat kód V2Blesk30. Každý registrovaný zákazník navíc obdrží neomezenou záruku na elektronické komponenty.

Autor: V2Cigs