Nejnovější smartphone vivo X90 Pro je v tomto ohledu splněným snem. V jakoukoli denní či noční dobu bude stát po vašem boku coby profesionální fotograf a kameraman, který dokáže vás i vaše okolí zachytit v tom nejlepším světle a v dokonale živých barvách. Tuto schopnost mu dává trojice fotoaparátů s vysokým rozlišením a další doplňkové senzory pro co nejvyšší kvalitu každého záběru. Díky vysoké citlivosti na světlo, dokonalejší stabilizaci obrazu a široké škále režimů a nastavení fotoaparátu budete mít jistotu, že při každém stisknutí spouště získáte ten nejlepší možný záběr. 

Autor: vivo Tech GmbH

Dokonce ani nedostatek světla nebo temná noc nemusí být při focení vaším nepřítelem. Postará se o to speciální čip vivo V2 podpořený umělou inteligencí, s jejíž pomocí zvládnete pořídit skvělé záběry i ve velice špatných světelných podmínkách. Takže si klidně s partnerem naplánujte romantickou večerní procházku s focením hvězdné oblohy nebo večeři při svíčkách. X90 Pro zajistí, že každá fotka z takového večera bude výjimečná. Díky speciálnímu nočnímu režimu pro nahrávání videa v rozlišení až 4K si dokonce můžete uchovat vzpomínky i ve formě videa.

Ultrarychlé nabíjení

Pokud ráno po probuzení chcete prakticky okamžitě vyrazit do města, můžete mít mobil nabitý dříve, než opustíte koupelnu. Vyvážený režim určený pro každodenní nabíjení zvládne telefon nabít z nuly na 100 % už za 29 minut. A pokud opravdu spěcháte, stačí vám jenom 8 minut a 10 sekund, abyste získali 50 % kapacity baterie a mohli si zase naplno užívat svůj den.

Autor: vivo Tech GmbH

Třešničkou na dortu je pak jeho elegantní vzhled, se kterým se klidně může proměnit ve stylový módní doplněk. I přes větší rozměry displeje se telefon nádherně drží a jeho zadní strana vyrobená z měkké veganské kůže přímo láká k pohlazení. Tento druh materiálu je navíc šetrný k životnímu prostředí a odolný proti skvrnám.

Atraktivní cena

Nový smartphone vivo X90 Pro se v Česku prodává v černém provedení u maloobchodních prodejců za atraktivní cenu 26 999 Kč. Více informací naleznete na www.vivo.com nebo na IG vivo_czech.

Autor: vivo Tech GmbH