Smartphone vivo X90 Pro je doslova splněným snem všech nadšenců do focení a nahrávání videí. Zadní straně tohoto elegantního telefonu kraluje velké oko, skrývající trojici fotoaparátů s vysokým rozlišením a další doplňkové senzory pro co nejvyšší kvalitu každého záběru. Celou sadu chrání odolné sklo Corning Gorilla Glass. Oproti minulé generaci má nový fotomobil vivo X90 Pro vyšší citlivost na světlo, dokonalejší stabilizaci obrazu a širokou škálu možností nastavení fotoaparátu i doplňkových funkcí pro zajištění těch nejlepších fotek i videí.

Můžete dát tedy rovnou sbohem nekvalitním a rozmazaným fotkám, které akorát zabírají místo v telefonu. S tímhle smartphonem dokážete v každé minutě dne zachytit i ten nejrychlejší pohyb a doslova jej zmrazit na fotce. Speciální čip vivo V2, dokáže s pomocí umělé inteligence pořizovat dechberoucí záběry i ve velice špatných světelných podmínkách. Klidně si tedy na příští úplněk naplánujte focení romantických portrétů nebo hvězdné oblohy, vivo X90 Pro vám zajistí dokonalé snímky hodné obdivu.

Autor: vivo Tech GmbH

Pozadu ale nezůstanete ani v případě, že chcete natáčet videa třeba z večerní oslavy. Díky speciálnímu nočnímu režimu pro nahrávání videa v rozlišení až 4K máte jistotu, že každá vteřina na videu bude zachycena v jasných a živých barvách, takže vaše vzpomínky rozhodně jen tak nevyblednou.

Zábava, která nikdy nekončí

Život ale není jenom o hledání ideálního záběru. Pokud od svého smartphonu očekáváte také mimořádně velký výkon nebo si rádi odpočinete u nějaké hry, bude vivo X90 Pro ideální volbou. Je totiž vybaven dvěma procesory pro maximální výkon a vylepšeným systémem chlazení, takže si hravě poradí i s nejnáročnějšími mobilními hrami.

Se svými telefony trávíme většinu dne, ale rozhodně nechceme, aby nás po delším koukání do displeje začaly bolet oči nebo hlava. Z toho důvodu je displej smartphonu vivo X90 Pro vyladěn tak, aby redukoval produkci škodlivého modrého světla a blikání obrazovky, což jsou hlavní faktory pro pohodlí očí i při delším používání. Tento 6,78palcový displej navíc dokáže neskutečně věrně reprodukovat barvy a vy si tak můžete užít veškerý multimediální obsah stejně věrně, jako byste jej viděli naživo před sebou.

Autor: vivo Tech GmbH

Smartphone vivo X90 Pro také zcela posouvá hranice v rychlosti nabíjení. Díky rychlému režimu nabíjení získáte 50 % energie už za 8 minut a 10 sekund! O moc pomalejší není ani tzv. vyvážený režim pro každodenní nabíjení, který dokáže baterii zcela nabít za pouhých 29 minut.

Atraktivní cena

Nový smartphone vivo X90 Pro se v Česku prodává v černém provedení u maloobchodních prodejců za atraktivní cenu 26 999 Kč. Více informací naleznete na www.vivo.com nebo na IG vivo_czech.

Autor: vivo Tech GmbH