Pracovní povinnosti, péči o domácnost ani vlastní koníčky už nemusíte podřizovat nikomu dalšímu. Čekání na řidiče, který vám veze balík, se totiž ne vždycky hodí. Při doručení i podávání balíčků si už nepřidělávejte vrásky na čele, skvělým pomocníkem vám bude nová aplikace mojePPL. V reálném čase a na jednom místě zobrazuje veškeré detaily o zásilce.

Mějte vše pod kontrolou

Díky mobilní aplikaci mojePPL už nemusíte hledat detaily ke své objednávce v e-mailech ani smskách. Kompletní přehled o všech svých balíčcích najdete na jednom místě, kde zároveň můžete jednoduše měnit čas i adresu doručení, případně si ověřit cenu balíčku. Během okamžiku se podíváte, kde se zásilka vyskytuje, zjistíte otevírací dobu výdejního místa a zobrazíte PIN k jejímu převzetí. Na nejbližší výdejní či podací místo vás dovede spolehlivá navigace přímo v aplikaci, takže cestou nikam nezabloudíte. Díky plně digitalizovanému podávání i doručování zásilky nemusíte ani nic tisknout.

Únorová akce – posílejte balíky jen za 1 Kč

Vyzkoušejte si, jak vypadá opravdu pohodlné posílání balíků. Staré či nepotřebné věci pošlete dál, aby dělaly radost někomu jinému. Do konce února můžete v aplikaci mojePPL podat zásilku jen za jednu korunu. Do mobilního telefonu si ji nainstalujte zdarma a zadejte slevový kód MOJEPPL1. Ten platí na podání Balíku pro tebe z výdejního místa při doručení řidičem na adresu.

Udělejte radost balíčkem. Jednoduše za 1 Kč s naší novou aplikací mojePPL.
Autor: PPL CZ s.r.o.

Nepotřebné věci snadno pošlete dál

Jestli vás čeká třídění oblečení, nepotřebného vybavení nebo hraček po odrostlých dětech, můžete je snadno odeslat z nejbližšího PPL Parcelshopu nebo PPL Parcelboxu bez nekonečných front a dlouhého čekání na poště. Po celém Česku už má PPL přes 4 tisíce výdejních míst a další budou přibývat. Cílem PPL je nabídnout zákazníkům výdejní místo do 5 minut od domova v případě měst a 10 minut od bydliště v případě menších obcí. Odeslání jednoduše zvládnete přes aplikaci mojePPL a nemusíte ani tisknout etiketu. Veškeré detaily zadáte přímo v aplikaci a zásilku pošlete jako Balík pro tebe.

Vyzvedávejte a posílejte zásilky, kdy to vyhovuje vám

Občas je velice náročné odhadnout, kdy přesně budete doma, aby vás kurýr zastihnul. Otevírací doba Parcelshopů nebo Parcelboxů nabízí zcela nové možnosti. V PPL Parcelboxech, které fungují 24 hodin denně, si zásilku v klidu vyzvednete i podáte, kdykoli se vám to hodí. Cestou z práce, při venčení pejska nebo na procházce s dětmi.

Nevyhovující zboží vrátíte rychle a pohodlně

Špatná velikost nebo nelichotivý střih zboží občas potrápí každého, kdo nakupuje online. Vratky však už nemusí být noční můrou. Pokud e-shop k objednávce přiložil etiketu pro poslání zboží nazpět, stačí zásilku donést na nejbližší Parcelbox nebo Parcelshop. Jestli ne, lze zásilku odeslat jako balík a jeho cestu zpátky k obchodníkovi sledovat v aplikaci.