Výkon, odolnost, spolehlivost. To je Repasovaný notebook

K repasování se dostanou pouze notebooky v původní ceně nad 20 000 Kč. Ty levnější se repase ani nedožijí. Proto jsou repasované ntb z velmi odolných materiálů. Mají kovové panty, šasi ze slitiny hořčíku a uhlíku, někdy dokonce karbonová těla. Jsou odolné vůči prachu, pádu i vodě. Splňují armádní testování odolnosti. Mimo to disponují výkonným procesorem, rychlým diskem a velkou pamětí. Repasováním se obnoví původní kvality notebooku, ale klesne jeho cena. Jakou životnost ale repasy mají?

GIGACOMPUTER - jednička na trhu s repasy už od roku 2006.
Autor: GIGACOMPUTER

Repasy jsou stvořeny pro dlouholeté užívání

Drahé notebooky jsou díky svému výkonu a odolnosti stvořeny pro dlouholeté užívání. Na rozdíl od notebooků z plastu. Ty nic nevydrží. Stačí jeden bouchanec, nedej Bože pád a je po notebooku. Proto se zhruba po dvou letech repasují pouze manažerské stroje. Všimli jste si někdy, jaké notebooky mají vrcholoví manažeři, ředitelé nebo vedoucí? Většinou je to malý, lehký, výkonný, odolný, a hlavně luxusní ultrabook. Možná jste si někdy řekli. Taky bych takový chtěl mít. A my říkáme, proč ne? Zvolte si repasovaný notebook a buďte jako manažer. Navíc tím podpoříte naši přírodu. Jak?

Koupí repasu šetříte svou peněženku i naši přírodu

K výrobě nového notebooku je potřeba těžba drahých kovů. Díky repasování prodloužíme životnost použitému notebooku, obnovíme jeho kvality a můžeme ho užívat minimálně dalších 5 let. Zakoupením repasu šetříte přírodu i svou peněženku. Nevěříte?

Pokud máte na ntb 7 000 Kč, repasovaný je vždy lepší volbou. Výkon, odolnost a kvalita je mnohem vyšší než u nového ntb.
Autor: GIGACOMPUTER

K čemu nový notebook, když už zítra bude použitý?

V dnešní době firmy nakupují spoustu notebooků pro své zaměstnance. Jsou naučeni zařízení po dvou letech měnit. Za nové. Proč ale nevyužívají repasované notebooky? Když mají nižší cenu, ale stejný výkon jako ty nové? Když vypadají jako nové? Když jsou repasy odolnější než ty nové? Nejspíš Vás napadá plná záruka na nové notebooky. Máte pravdu, ale…

Záruka 2 roky zdarma i na repasy. Pouze v GIGACOMPUTERU

Záruka je snad ten nejdůležitější parametr při nákupu spotřebního zboží. Běžná záruka na použité notebooky je 1 rok. Když si prodejce dá záležet a opravdu každý jeden kus zkontroluje a vyčistí, proč by Vám neměl dát plnou záruku i na repasy? GIGACOMPUTER je známý testováním každého kusu. Proto Vám jako jediný dává nadstandardní záruku 2 roky zdarma. Na předváděcí i repasované notebooky. Ruku na srdce. Prodejce, který Vám dá rok záruky navíc zdarma, se k Vám jako k zákazníkovi bude chovat vždycky lépe než ten, který Vás ji nechá zaplatit. Nemyslíte?

Pouze v GIGACOMPUTERU dostanete na předváděcí i repasovanou IT techniku záruku 2 roky zdarma.
Autor: GIGACOMPUTER

Investice do repasu je vždy výhodnější než do nového notebooku

Možná teď přemýšlíte, že kdyby to opravdu bylo tak idylické, mají všichni dávno repasované nb. I tady bohužel platí, že neznalost neomlouvá. Lidé repasované ntb dlouho spojovali s bazarovým zbožím a nechtěli slyšet rozdíly. Díky korona krizi jsme byli nuceni nakupovat IT techniku ve velkém. A samozřejmě jsme chtěli ušetřit. Proto jsme se začali více zajímat o repasy. Díky tomu jsme zjistili, že například GIGACOMPUTER doporučuje 99 % zákazníků na Heuréce. Že repasy se díky testování reklamují méně než nové kusy. Že repasovaný notebook vydrží dobře sloužit i dalších 5 let. A hlavně, že díky repasovanému notebooku ušetřím spoustu peněz. Většina z nás to už vyzkoušela a je spokojená. A co vy? Dáte šanci repasům?