Surface Laptop Go

Surface Laptop Go je nejnovějším přírůstkem do skupiny produktů Surface. Svou váhou spadá mezi nejlehčí notebooky celé řady, ale to nijak nejde na úkor výkonu, s nímž díky procesoru Intel® Core™ 10. generace zvládnete všechny běžné každodenní činnosti. Surface Laptop Go ná vás udělá dojem i výdrží baterie s možností rychlého nabíjení, designovým zpracováním s dotykovou 12,4“ obrazovkou a zjednodušeným přihlašováním přes Windows Hello pomocí otisku prstu.

Surface Laptop Go
Autor: Microsoft

Surface Go 2

Surface Go 2 je nejmenší a nejlehčí Surface s 10,5“ dotykovou obrazovkou, a jde vlastně o tablet, který lze vyklopením vestavěného stojánku a připojením klávesnice Type Cover proměnit v plnohodnotný malý notebook. Displej je zasazen do kvalitně zpracovaného kovového těla a podporuje pero Surface Pen. Díky němu si můžete jednoduše dělat vlastnoruční poznámky nebo vytvořit libovolnou kresbu. I Surface Go 2 podporuje funkci Windows Hello, díky které se můžete do Windows přihlašovat pomocí rozpoznávání obličeje bez nutnosti zadávat heslo.

Surface Go 2
Autor: Microsoft

Microsoft Surface Pro 7

Ať už se rozhodnete pracovat u stolu, na pohovce nebo v kuchyni, Surface Pro 7 je váš nekonečně adaptabilní parťák. Stačí se pohodlně usadit, vyklopit zabudovaný stojánek a dát průchod vlastní kreativitě s perem Surface Pen. Svůj pracovní prostor si navíc můžete široce přizpůsobit připojením vícero monitorů a příslušenství prostřednictvím adaptéru Surface Dock 2. Díky výkonu procesoru Intel® Core™ 10. generace nemá Surface Pro 7 problém zvládnout žádné vaše každodenní úkoly – při jejich řešení oceníte rychlejší multitasking, vynikající parametry Wi-Fi a dlouhou výdrž baterie, stejně jako audiovizuální výkon pro chvíle, kdy si budete chtít oddychnout u nějaké zábavy. Surface Pro 7 si také můžete přizpůsobit vlastnímu vkusu třeba s klávesnicí Type Cover, perem Surface Pen, nebo myší Surface Arc Mouse, které jsou do dostupné v bohaté škále barev.

Microsoft Surface Pro 7
Autor: Microsoft

Microsoft Surface Laptop 3

Řada Surface zahrnuje i tento klasický notebook s podporou funkce Windows Hello a pera Surface Pen. Kapacita jeho baterie zaručuje, že se můžete bavit nebo pracovat skoro celý den. Je tenký, lehký a vyrobený z vysoce kvalitních materiálů, ale jeho hlavní ozdobou je špičková obrazovka o úhlopříčce 13,5 nebo 15 palců podle zvoleného modelu. Klávesnici a plochu k opření dlaní pokrývá luxusní materiál Alcantra, který je na dotyk velice příjemný. Notebook je k dispozici také v provedeních s kovovým povrchem.

Microsoft Surface Laptop 3
Autor: Microsoft

Microsoft Surface Book 3

Jedná se o nejvýkonnější přenosný Surface z celé produktové řady. Jeho majitel v něm získá univerzální notebook, výkonný tablet i mobilní pracovní stanici najednou. Celkem jej lze používat ve čtyřech různých režimech – notebook, tablet, studio a displej – díky čemuž z hlediska výkonu zvládne i ty nejnáročnější úkoly. Podle očekávání také Microsoft Surface Book 3 podporuje přihlašování přes Windows Hello a pero Surface Pen.

Microsoft Surface Book 3
Autor: Microsoft

Microsoft Surface Studio 2

Toto technologicky špičkově koncipované zařízení je určeno především profesionálům z oblasti kreativního designu. Výkonná grafika, rychlý procesor a špičková 28“ obrazovka s bohatými možnostmi přizpůsobení umožňují realizaci i těch nesložitějších nápadů. U takto vyspělého zařízení nepřekvapí podpora Windows Hello, pera Surface Pen se 4096 úrovněmi tlaku a prezentéru Surface Dial.

Microsoft Surface Studio 2
Autor: Microsoft