O jakou částku můžete žádat a na jak dlouho  

Na splnění snů i pokrytí nečekaných výdajů si můžete půjčit online i vyšší desítky tisíc korun, provést záleží na vás a vašich možnostech, kolik to bude. Poskytovatel nabízí novým i stávajícím klientům od 20 000 do 150 000 Kč s rozložením splátek do 1 roku až 3 let. Měsíční úhrady tak mohou vycházet i na pár stovek a nedojde tím k přílišnému zatížení vašeho rozpočtu.

Schválení půjčky do 5 minut  

Abyste nemuseli čekat, vymýšlet alternativní řešení nebo oslovovat další společnosti a doufat, jestli vám dlouhodobou půjčku schválí, vyhodnocuje poskytovatel všechny přijaté žádosti ihned. V průměru tak netrvá déle než 5 minut, než vám dorazí informativní SMS zpráva a email, zda-li a kdy vám mohou být peníze připsány na účet.

Za 10 minut máte peníze na účtu  

Když je vše schváleno a doloženo, nestojí převodu peněz už nic v cestě. Jelikož má společnost konta vedená u několika bankovních domů, je schopna vám obvykle peníze připsat do 10 minut od podepsání smlouvy. O to se zasluhují také okamžité platby, díky nimž mohou být peníze převedeny v rámci chvíle i mezi účty jiných bank.

Půjčka je bez ručení a zástavy majetku  

K úspěšné žádosti stačí splnit pouhé základy jako doložení OP, plnoletost a prokázání příjmu, zbytečné zátěži v podobě shánění spolužadatele či zastavování majetku se však vyhnete. Takový krok by celý proces akorát zdržel, a navíc nedává u takových částek smysl. Poskytovatel dlouhodobé půjčky tak vyžaduje pouze minimum, aby vám mohl peníze vyplatit co nejdříve.