1. Parfém potěší každou ženu

Amo Ferragamo Flowerful, to je dechberoucí ohňostroj barevných květů přetransformovaný do okouzlující vůně v originálním flakónku. Jde o přelomovou vůni, kterou slavná italská značka Salvatore Ferragamo otevírá novou kapitolu v historii svých dámských parfémů.

Vůně Amo Ferragamo Flowerful.
Autor: FAnn parfumerie

Mladistvě jiskřivá a opulentně svěží kaskáda tónů vyvolává pocit radosti ze života. Amo Ferragamo Flowerful probouzí fantazii a přenáší nás do svobodného světa plného barev, snění, dobrodružství a krásy.

Běžná cena toaletní vody o objemu 30 ml startuje na 1 399 Kč, ale do 17.2. ji získáte s 20% slevou za 1 119 Kč.

2. Tiskárna do kapsy

Fandí vaše druhá polovička sociálním sítím a focení? Pak ji určitě nadchne stylová malá a lehká tiskárna Canon Zoemini PV-123. S přehledem se vejde do kapsy a nepotřebuje žádnou instalaci či elektrický kabel. Pomocí Bluetooth s ní vytisknete fotky rovnou z Instagramu či Facebooku. Tiskárna je dostupná ve třech barevných provedeních – v romantické růžové i neutrální bílé a černé.

Miniaturní tiskárna bleskově tiskne fotky ze sociálních sítí.
Autor: Canon

V aplikaci Canon Mini Print můžete fotky upravovat pomocí filtrů, orámování a efektů. Fotku lze díky speciálnímu fotopapíru vytisknout jako samolepku, která ozdobí váš mobil, album nebo domácnost.

Doporučená cena tiskárny je 2 999 Kč.

3. Káva jako od baristy

Neumíte si doma představit den bez šálku kávy nebo lahodného cappuccina s krémovou pěnou? Volba je jasná. Plnoautomatický kávovar De´Longhi ECAM 370.95 vždy připraví kávu přesně podle vašich představ. A to pouhým stisknutím tlačítka. Začněte svůj den s úsměvem u šálku oblíbeného kávového nápoje. Příprava nikdy nebyla snažší a chuť nikdy nebyla lepší.

Užívejte si doma kávu jako z kavárny.
Autor: De´Longhi

Vestavěný tichý ocelový mlýnek nabídne 13 možností nastavení hrubosti mletí. To je velmi důležité, protože každý kávový nápoj vyžaduje správný stupeň mletí, aby došlo k dokonalému rozvinutí aroma i chuti.

Více o kávovaru De´Longhi najdete zde.

4. Designové šálky inspirované kávovými zrny

Rádi si vychutnáváte kávu ve dvou? Ze stylových šálků vám bude chutnat ještě více. Nová kolekce kávových šálků Origin navržená Indiou Mahdavi je inspirovaná tvarem kávových zrn a zvlášť navržená tak, aby se vešla do dlaní a nabídla tak skutečně gurmánský zážitek z kávy.

Minimalistická kolekce skvěle zapadne do každé kuchyně.
Autor: Nespresso

Kolekce je navržena v typickém stylu Indie Mahdavi se zaoblenými hranami a dotekem luxusu. Šálky mají matný vnější povrch a lesklý vnitřek v tělové barvě, který se dokonale hodí do každé kuchyně. Kolekci dvou šálků si můžete dopřát ve variantě espresso nebo lungo. Pořídite je od  520 Kč za espresso verzi a 640 Kč za variantu lungo.

Kolekce Origin je dostupná v síti Nespresso Boutiques nebo online na www.nespresso.com.

5. Kytice jako stylový dárek k nákupu

Prověřeným valentýnským evergreenem je romantická kytice, která vykouzlí úsměv na tváři každé ženy. Nakupujte chytře a získejte k nákupu slevový poukaz do květinářství. Jak na to? Vyberte si na e-shopu tsbohemia.cz ze stovek produktů ve valentýnské akci a užijte si vouchery do květinářství Flamengo, jenž má více než 180 prodejen po celé ČR.

Více o valentýnské kampani plné květin najdete zde.

Kytice je valentýnská klasika.
Autor: tsbohemia.cz

6. Smartphone za zvýhodněnou cenu

Má telefon vašeho partnera nejlepší léta za sebou? Pořiďte mu nový nadupaný smartphone za skvělou cenu! Speciální valentýnskou nabídku si připravil třeba e-shop Mobil Pohotovost ve spolupráci s oblíbenou značkou Honor.

Ušetřete tisícovku při nákupu smartphonu.
Autor: Mobil Pohotovost

Akce se vztahuje na výkonný a skvěle hodnocený smartphone Honor 8X, 128GB Red. Do 14. 2. můžete tento telefon získat se slevou 1 000 Kč, a tak ho místo 7 990 Kč koupíte za příjemných 6 990 Kč.

Více o akci najdete zde.

7. Výkonný domácí pomocník

Pračka ve většině domácnostech patří mezi nejvytíženější elektrospotřebiče. Proto je důležité při nákupu hledat model, který díky vyspělým funkcím a chytrým technologiím promění péči o prádlo v zábavu.

Věnujte se místo praní tomu, co vás baví.
Autor: Samsung

Superrychlá pračka Samsung QuickDrive urychluje praní až o polovinu času, a to bez kompromisů. Vítěz dTestu se pyšní chytrým asistentem a praktickými dvířky AddWash. Nová technologie Q-Drum prádlem otáčí nejen nahoru a dolů, ale i dopředu a dozadu. Cena praček QuickDrive startuje na 17 990 Kč.

Více informací o pračkách Samsung najdete zde.