A to opravdu naštve, zvlášť když je finanční rozpočet rodiny napjatý. Pak se každá koruna navíc hodí. Nějakou půjčku nebo finanční závazek má většina z nás. Jak ale zjistit, jestli splácíme zbytečně moc?

Doporučujeme na to web www.dobre-refinancovani.cz. Tam si jednoduše spočítáte, o kolik byste mohli platit méně, a dozvíte se, jak na to. Kdo platí nesmyslně vysoké splátky staré půjčky, může díky Dobrému Refinancování od ZUNO banky ušetřit i tisíce korun měsíčně!

Refinancovat jde nevýhodnou půjčku z banky, nebankovní společnosti, nebo třeba i kontokorent či kreditku. Na celkové částce, kterou potom zaplatíte, jde ušetřit i desetitisíce korun.

Už dávno neplatí, že s refinancováním budete trávit dlouhé hodiny nekonečným papírováním. Pomocí webové kalkulačky se hned dozvíte, kolik můžete ušetřit. Ti, kteří splácí úvěr, mohou nyní v Zuno získat neuvěřitelně nízkou úrokovou sazbu 6,9 %. Stačí si starou půjčku převést jinam.

Proč refinancovat?

* Zbavíte se staré a nevýhodné půjčky
* Dostanete lepší úrok
* Snížíte měsíční splátku

Podívejte se, kolik můžete ušetřit na www.dobre-refinancovani.cz.
Reprezentativní příklad PŮJČKY: Výška PŮJČKY 100 000 Kč, poplatek za poskytnutí 0 Kč, období splácení 60 měsíců, výška měsíční splátky 2070,99 Kč, fixní úroková sazba 8,9 % ročně, celková splatná částka 124 259,40 Kč, RPSN 9,27 % ročně. Pro požádání o PŮJČKU je nutné mít účet v ZUNO.

Kompletní podmínky refinancování naleznete na www.zuno.cz