Vánoce jsou za dveřmi a tak je na čase vyrazit do obchodů - dárky, příprava večeře, sváteční úklid, to vše s sebou nese další a další položky na nákupním seznamu. Díky slevovým kupónům ze sobotního Blesku ale ušetříte.

Zima bude letos tuhá, nepodceňte proto ani nákup pořádného oblečení a obutí. Myslete jak na sebe, tak i na svého čtyřkolého miláčka. S kupóny z Blesku získáte třeba 25% slevu na nákup čepic, šál a rukavic v obchodě C&A nebo zimní pneumatiky k nákupu nového vozu zdarma.

To chce relax! Se slevou

A až budete mít pocit, že je toho předvánočního shonu na vás trochu moc, zajděte si na relaxační thajskou masáž, kterou díky kupónu budete mít za polovinu ceny. Nebo investujte rovnou do rodinné dovolené, i na té díky Blesku ušetříte!

Výhodně můžete s kupóny nakoupit zájezdy u renomovaných cestovních kanceláří, knihy, sportovní vybavení, značkové oblečení, krmivo pro zvířata, knihy, brýle, masáže, ale také potraviny. A protože stále častěji nakupujete i na internetu, najdete mezi kupóny i slevy do e-shopů.

Vyzkoušeno čtenáři

Postup, jak kupony vyžít, je přitom velmi snadný – stačí je pouze vystřihnout a slevu u pokladen prodejců včas uplatnit. Ti, kteří již mají s kupony zkušenost z pražského a středočeského vydání Blesku to potvrzují.

„S přítelem jsme si vybrali zájezd na tuniský poloostrov Djerba u kanceláře Blue Style. Náhodou jsme v Blesku na kupon narazili a řekli si, proč to nevyzkoušet,“ říká čtenářka Gabriela N. (37) z Prahy. „V kanceláři na nás byli milí a ochotně nám slevu inzerovanou na kuponu poskytli,“ potvrzuje paní Gabriela.

Nezapomeňte: Už v sobotu bude Blesk se slevovými kupóny ve vašich trafikách a stáncích!